Rmys19 Caglali gerçekten mucize gibi on gündür adet olamıyordum test yaptım bişey çıkmadı kaç kere soğan suyu içtim ama sizin dediğiniz soğan kabuğu suyu öğlen ictim üç saat sonra adet oldum 😊 tekrar teşekkür ederim 🙏
Mehmet2310 Rmys19 merhaba bende sizin gibi 11 gündür adet olmadım 2 defa test yaptım negatif şimdi soğan kabuğu suyunu denemek istiyorum kaç bardak içtiniz acaba kaç tane soğan kabuğundan yaptınız bir de 11 aylık bebeğim var emziriyorum sorun olur mu
Rmys19 Mehmet2310 sabah aç karnına içtim bir bardak iki gün içtim adet oldum zaten bende emziriyirum hiç etki yapmadı bir soğan kabuğu yeter bir buçuk su bardağı suyla kaynat yeterli
Mehmet2310 Rmys19 teşekkür ederim dün denedim ama aç değildim gerçi. Bi işe yaramadı bende maalesef 🤷♀️
Handebl Hafsa_anne maydonoz suyu söktürücü etkiye sahiptir adet olmanıza yardımcı olur ama hamile olmadığınızdan eminseniz çünkü düşük yaptırmak içinde kullanılan bir bitkidir bilginiz olsun 🙏🏻
Mehmet2310 Handebl 2 defa test yaptım ve bişey çıkmadı yoktur diye düşünüyorum ama yine de korkuyo insan
Handebl Mehmet2310 benim arkadaşım kullanıyorr canım adet söktürücü olarak ama o bekar sende ihtimal dahi varsa bence kullanma 🌸