zeynepzeze
Ben öğrendiğimde oğlum 7 aylıktı. Gece 12 gibi test yapmıştım çift çizgiyi görünce inanmamış o saatte acile gidip kan vermiştim hiç unutmam 😊
Allah’ım ne olur yalvarıyorum sana diye dua ede ede testin sonucunu bekledik. Sonuç çıktı doktor hayırlı olsun demesin mi ! 🤠
Aslında olsunda istiyorduk ki arada konuşurduk ederdik ama o an kendimi hazır hissetmiyordum. Sonucu öğrendiğimiz zaman ağladım nasıl yapacam Gökhan dedim eşime. Eşim o sıra annemi aradı iyi değildim çünkü ay ne günlerdi 😅 annem buraya gelin dedi. Gittik bizim tıfılda bizimle tabii. Oturduk konuştuk ettik ardından eve geçtik. Uzun uzun düşündüm. Benim isyanım kiminin duası, kimini hayali kiminin ise en içten yalvarışı, yakarışı Rabbim sen affeyle ne olur dedim ve sirkelendim 🤲🏻😌
Şu an 7 aylığım 🥰
Beraber büyüler, birbirlerine oyun arkadaşı olurlar güzel anne. Birini okula bırakıp diğeri ile evde oyalanmaktansa ikisini okula bırakıp evine döndüğün gibi bir kahve keyfi yapmak nasıl ama 🥰😊 yok birini okula bırak sonra dön eve diğer kuzuyu besle,emzir,uyut et zor işler 😊 hazır bünyeniz yorgunluğa alışmışken beraber büyür giderler miss 🥰
Rabbim can sağlığı versin inanın gerisi su gibi akıp gider 🤗