Biskusunannesi Allahım sivasta yine deprem sallantı oldu kızım kucağımda bu ikinci oldu . Eğer büyük bişey olsa ne yapacağımı bile düşünemiyorum elim ayağım titredi . Bu sene her şey üst üsteee
Merve Biskusunannesi ordu korgan diye gördüm afadın sitesinde. Samsunda sallandık bizde. Eşim diyor ki beni neden salladın tövbe estağfrullah. Rabbim korusun cümlemizi
Gulfem_1605 Biskusunannesi Rabbim korusun tüm milletimizi. Kac büyüklügünde oldu kayinvalidem malatyada onlarda cok korkuyolar
Sumeyye123 Biskusunannesi bizde bulancaktan hissettik baya oğlumu emzirirken yatağım baya gitti geldi şok oldum Allah yardımcımız olsun
Biskusunannesi Merve bende baktım merkezi nerde oldu bilemedim ama sivasta baya hissettim kızımı uyuturken yatak sallandı baya eşime bağırdım. Bu ikinci oldu iki kere bu korkuyu yaşadım . Bebeğime uzakta olsam çaresizce kalsam napardım ah düşünmekten delireceğim
Biskusunannesi Gulfem_1605 4.1 olmuş orduda olmuş sanırım ama sivasa da çok yakın biyermiş o yüzden baya etkili salladı
Biskusunannesi Sumeyye123 ya bende aynı kızımı uyutuyordum kucağımdaydı yatak sallandı kendimden çok kızımı düşündüm
Duce28 Sumeyye123 Evet kuzenim yazdı az evvel deprem oldu diye . Rabbim korusun her türlü doğal afetten . 🤲
Merve Biskusunannesi oyy Allah korusun. Miniklerimizi de bizleride. Çok geçmiş olsun Allahım korktuklarımıza uğratmasın bizi.
Sumeyye123 Biskusunannesi kesinlikle zaten bütün korkularımız evlatlarımız için değil mi rabbim korusun onları
Biskusunannesi Merve amin inşallah insan anne olunca çocuğundan başka bişey düşünmezmiş doğruymuş rabbim korusun
Bsrylmz İnanmıyorun hissettiğim deprem miydi bende başım dönüyor sandım Samsundayım ben de, Allah’ım korusun tüm afetlerinden😔
Biskusunannesi Bsrylmz ya eveet . Bende elazığda olan büyük depremde başım döndü sanmıştım meğerse depremmiş ne tuhaf korkunç bişey. Ama ondan sonra iki kere baya büyük hissettiğim deprem oldu toplam üç kere yaşamışız hepside kızım kucağımdaydı çok şükür
Ssonmez Ya ben kayserideyim benim de başım döndü kayseri de olup sallanan var mi ?acaba kayseri de mi sallandi
Defnedilan34 Bende samsundayım kızıma mama yedirirken yatak sallandı eşim yanimda hareket ediyor sandım meğer depremmiş allahım korusun hepimizi
Deletedmom276 Biskusunannesi panik yapmayın lütfen. Naçizane önerim Gizem Erbiber’in YouTubeda depremle ilgili çok güzel videosu var. Mutlaka izleyin. Ben kadar bilinçli olursak o kadar iyi olur.
Biskusunannesi Deletedmom276 öyle tabi Çok sağolun :)) sakin zamanda izleyince hah tamam diyorsun biliyorsun neyin nasıl olduğunu ama o sıra çok farklı bişey gerçekten bebeğine mi yetişmek istersin yoksa aileni mi düşünürsün en temel ihtiyacı olan çantası bile alamadığım yerde kaldı herşey film şeridi gibi geçiyor cidden gözünün önünden .