merve5561 Meltemadaa ben geçirdim canim 3 aylık.bebegim yeni yeni geçti gözünde sarilik 2 aya kadar takip edildi 2.aydan sonra doktor uzamış anne sutu sariligi dedi tabi 2 aya kadar kac kere kan alınıp bakıldı sayamadım bile moralini bozma tiroitlere falan bakılıyor sanirim bir rahatsızlık yoksa bebekte önemsemiyorlar çok sık emzirmeye çalış 2 aydan sonra ben artik o istedikçe emzirdim çünkü uyku hali kalmadi şükür geçecek ama merak etme
Elamm Meltemadaa bizde uzayan sarılık olduk 59 günlüğüz kan tahlillerimiz temiz çıktı ama uyku hali mevcut hala anne sütü sarılığı normalde anne sütünü kestiriyorlarmış önceden ama doktor sütün kesilir die devam et dedi bakalım ne zaman geçcek 😥
Ysfbuszfr Meltemadaa Benim oglum da anne sütü sarılığı oldu 1 ay sonra degerleri duzeldi ama rengi 3 ayda duzeldi sizinde düzelir inş 😊🌸
AylinAnnesi merve5561 aynılarını yasadım ya şikür gecti sadece rebginden dolayı yok dedi dr kan almadı Ama suan değeri kc bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bu tiroit kan yoluyla cıkarmı okdr kan verdi bişey olsa cıkardı heralde dmi yoksa ayrı testmi yapıyolr
Handan0101 bizde geçirdik hatta bugün son kontrol var merak etme korkulacak birşey değil bol bol emzir.
Meltemadaa Ysfbuszfr sütünü kestin mi peki yoksa içirmeye devam ettin mi. Bana bazı insanlar sütünü kessen iyileşir diyorlar ☹️
Elamm [silindi] rengi açıldı mı bebişin bizim 2 ay oldu hala sarı suratımız bi geçemedi 🤦♀️ Kan değerlerimizde iyi çıktı ama 🥺
Meltemadaa Bi ara sütü kesip sadece mama verdim ama değerleri değişmedi şimdi hem anne sütü hem mama veriyoruz 17 günlüğüz daha 11 şu an değeri değişmiyo iki seferdir umarım iyileşir kızım 😔
[silindi] Elamm 3 aya kadar gözünün dipleri ve yüzü sarıydı. Ara ara yüzü sapsarı oluyordu. 3. Aydan sonra bişey kalmadı çok şükür.
Zulal09 Bizde uzayan sarılık geçirenlerdeniz gaz sancısı için acile götürdüğümde ordaki doktora sormuştum sarılık geçirdik ama hala devam ediyor sanırım diye uzayan sarılık olduğunu 2.5-3 ay sonra ayaklarından başlayıp en son başa doğru geçeceğini söyledi yanlız ilaç vermedi kan alıp takip etmedi kendi çocuk doktorumuza da götürse miydim acaba 🙄
Meltemadaa 3 ay kadar uzun sürüyor mu ya? Ama her şeyi çok normal uyanık kalıyo çişini kakasını yapıyo emmesi de iyi maşallah. Bebeğimin elleri bembeyaz yüzü esmer gibi sanırım sarılık yüzünden ve evet gözlerinin kenarı da sarı ☹️
Ysfbuszfr Meltemadaa Öyle oluyo zaten herşeyi iyiyse renginin düzelmesi 3 ayı bulabilir ama korkulcak bisey yok emzirin bebisinizi 😊🌸
Elamm Meltemadaa aynı biz gibiymişiniz sizde elleri beöbeyaz suratımız esmer ve sarı arap diye seviyoz bebişi 🥺🥺
Enesmoms Meltemadaa Meltem hanım merhaba konu açılalı çok olmuş ama benim bebeğimin de sarılığı tam geçmedi 2 aylık ve elleri beyaz sadece vücudu ve yüzü esmer sarı kırmızı arası bir renk vücudu damarlı bir görüntüsü var sizin bebeğinizin rengi açıldı mı acaba çok endişe ediyorum korkuyorum 😔
Fatma41 Meltemadaa Bebeğinizin ten rengi nasıl oldu sonra benimde bebeğimin elleri ayakları beyaz yüzü esmer
[silindi] Meltemadaa 40 günlükken 7ydi bir hafta sonra 6ya düştü. 2,5 aylıkken 3 e düştü sonra baktırmadık bi daha
Ysfbuszfr Meltemadaa Yok kesmedim zaten sutum gec geldi emmeye çok zor alışmıştı bırakır diye korktum 🙈
Handan0101 Meltemadaa şakın öyle birşey yapma. Bak bugün biz 2ay 18günlüğüz yeni ikiye düşmüş sarılık. İki kere hastahane de yattık çıktık ilk doğduğunda 19dereceyle ama emzirdim sürekli birde gazı alınmış soda verdim ağzına onun etkisi oldu baya
Dogamm Bizde de uzayan sarılık var 40ımız dün çıktı ama gözünün beyazında ve yüzünde sarılıklar var değerimizde 10. Tahliller yapıldı karaciğer enziminde biraz yükseklik var doktorumuz olabilir ama takipte olmalıyız dedi böyle birşey yaşayan var mı?
Alpdeniz2021 Dogamm merhaba, aynı durumu biz şimdi yaşıyoruz, karaciğer alt ast değerleri yüksek çıktı, sizin durumunuz ne oldu acaba? Bir tavsiyeniz olur mu?