Deletedmom99 Zozdemir espri yapmadim bir belgesel de nufus memuruna soruyorlar neden Kaya diye o da nedenini bu sekilde acikliyordu. Siz de arastirin isterseniz insanlari elestirmeden once
Zozdemir ne de olsa belgesel yani, o da koskoca nüfus memuru. 😁 Vakit buldukça bol nüfus memurlu belgeseller izliyorum demiş miydim?😁 Neyse şaka yaptım alınmayın lütfen :)
Deletedmom99 Zozdemir eski siyah beyaz trt belgeseli idi kisa metrajli instagramda izlemistim yoksa bende bos zamanlarim da nufus belgeselleri izlemiyorum ama nedense hatrimda kalmis 🤭
1mom1baby Duce28 iyi dusunmussun cevap gelince etiketleme yaparsan sevinirim bende doğrusunu öğrenmiş olurum 😊
Deletedmom388 Sariiannee Ben de o şekilde biliyorum ama diyanetin yazısında tam tersini söylüyor şaşırdım😳
Merve43 Hunilianne aaa çok pardon yanlış anlamışım. Acaba kaymakamlığa valiliğe başvuru yapsa bi sonuç çıkmaz mi. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor dönem
Alisa58 Sariiannee herkesin yanlışı kendine cnm :) bana göre de inam nıkahı olsa da olur olmasa da hocaya danıştım bizzat bu sekılde bilgi aldım koydursan tabiki daha iyi ama zorunluluğu yok dedi eşimde Alevi olduğu işin yapmadık
Alisa58 Duce28 tövbe yarabbi hoca mısınız dini nikah olmadan zina mı işliyoruz neye dayanarak söylüyorsunuz?
Duce28 Alisa58 Bu işin hocalikla alakası yok akilla alakası var sevgili arkadaşım . Kuran-ı Kerim buyuruyor kimin ne söylediği pekte önemli değil . Ama diyanet’ten açıklama gelirse paylaşırım sizinlede 🌸
Alisa58 Duce28 Akılla bir ilgisi diyorsun hocalıkla alakası yok diyorsun senin aklından şüphe ederim :) madem ne diye hocaya danışıyorsun dinayeteee onlar hoca değil mi
Duce28 Alisa58 Elhamdülillah kullanıyorum canim . Bu benim şahsi görüşüm diye abartısız 3 yorumda belirttim . Neden hep tartışma peşindesiniz . Neden tartişma çıkarcak kelimeyi kendinize alıpta geri kalanını okumuyorsunuz ? Yapmayın yahu yapmayın . Burası kavga yeri değil .🌼
Alisa58 Duce28 kavga niyetinde asla değilim siz beni aklımla İtammm ediyorsunuz en baba zina dersen orda bir durmanı tavsiye ederim. Okuyorum ve ona nazarannn cevap veriyorum
Abninannesi Sultanas Ben ne bildigimi ne öğrendiğimi anlattım Demekki size öyle öğretilmiş bana böyle