Duce28 Deletedmom54 bir kagida yazip veriliyor unutulmamsı için . Şayet ben aslaa unutmam 😊 Eşim yavaş yavaş yapıyor zaten benimki biraz ağır 😍
Deletedmom56 Zozdemir [url=https://hizliresim.com/zycF78][img]https://i.hizliresim.com/zycF78.png[/img][/url] iyi de kadın dalga geçmedi ki gerçekten Kaya ismi kullanılıyormuştu
Zozdemir Deletedmom56 Kaya yazılmıyor demedim, taş kalpli olduğu için Kaya yazılıyor dediginden dolayı söyledim.
Deletedmom54 Emna_1903 zina yapıyorsunuz imam nikahı olmazsa dediniz,bende yaptırması zorunlu değil bana göre ama ben yaptırdım dedim.önce bütün yorumları okuyun rica ediyorum
Duce28 Deletedmom123 Nasıl bizlet fikir ayrılığına düşüyoruz . Diyanette de öyle hocalar var ama ben şimdi diyanet’e bu konu hakkında yazağım . Kaç tane insanın vebaline giriliyor nihayetinde hiç etik birşey değil canim .
Deletedmom123 Duce28 Sağol kuzum, biz resmî nikahın ardından dini nikah kıydırdık. Hiç aklıma da gelmezdi burda okumasam . İtlafa düşülen konulardan sanırım .
Duce28 Deletedmom54 yok artık yok canim benimki öyle birşey değil . Nisa suresini ezberleyecek . Bizi umreye goturecek . Altinlarimi evlendiğimizin ertesi günü yaptı daha 🌸
Sariiannee Deletedmom123 Bizim kitaplarımızda hepsi yazıyor kuzum.Kuranı Kerim de yazıyor yani dini nikahın yeri var dinimizde nasıl yapmayalım 🙄🙄
Sariiannee Duce28 Bence de öyle olmalı çünkü resmî nikahın tek amacı hak talep etmektir. Dinimizde resmî nikahın yeri vardır yani nasıl yok sayabiliriz.
Duce28 Sariiannee evet bir de devlet nezdinde nikahli olduğunu nufus cuzdanı ile kanitlamaktır . Soyadı falan hikaye . Önemli olan Allah katı 🌸
Sultanas Abninannesi hanimefendi dini nikah resmi nikah olmasada kabul olur o yüzden zinalik bir durum yok
Abninannesi Sultanas Ben ne bildigimi ne öğrendiğimi anlattım Demekki size öyle öğretilmiş bana böyle
Duce28 1mom1baby Bana göre zinanın babasıdır . Şimdi diyanete bu konu hakkinda yaziyordum . Nasıl bizler fikir ayriliğina düşüyoruz . Diyanet hocalarıda öyle diye düşünüyorum . Bakalım ne acıklama gelecek , paylaşırım sizlerle 🌼
1mom1baby Duce28 iyi dusunmussun cevap gelince etiketleme yaparsan sevinirim bende doğrusunu öğrenmiş olurum 😊
Deletedmom388 GmzSnn Bakındım ama zorunlu değil gibi şeyler yazıyor anlam veremedim kafam karıştı.Tabiki Dini nikaha inancım değişmedi ama yani net bir bilgin var mı canım gerçekten bu konuda?
Sariiannee Duce28 Bence de öyle.Resmi nikah olmasın dini nikah olsun zina olmaz ama dini nikahı nasıl kaldırabiliriz 🤷♀️🤷♀️Ben şaşıyorum
Duce28 Sariiannee Valla ben şimdi yazdım Diyanete cevap bekliyorum canim gelirse atacağim . Bu vebal altina girmektir. Herşeyi modernize etcekler ya bir imam nikahı kalmistı batan .