Kadın bir soru sormuş cevabı yerine onlarca mesaj sırf yargılamak sırf durumunu bilmeden asagilayip hakaret etmek bunun için mi üye oldunuz foruma yoksa deşarj olmanızı mi sağlıyor böyle yorumlar yapmak bilemiyorum. Nikah kıyar kiymaz nedeni onu ilgilendirir çok merak ediyorsanız duzgun üslupla neden kiymadiniz diye sorarsınız bin türlü sebebi olabilir sırf canı istemediğinden de kıymamis olabilir sevgilisinden çocuk yapan evlenmeden birlikte yaşayan milyonlarca insan var. Alışın artık sizin değer yargılarınıza göre yaşamayan insanlara saygı göstermeye.
Bir yargılayanlar bir de yanlış bilgi verenler yok nikah kiyinca dini nikahlı sayiliyormus yok devlet ücretsiz nikah kiyiyormus. Paran mı yok diye soran mı ararsın babanın maaşını almak için evlenmemişsin hakkımi helal etmiyorum diyen mi, taş kalpli diye baba adına kaya yazılıyor diye espri kasan mı… Benim babamın da adı Kaya bu arada.
Mecburiyetten ya da keyfi evlenmemissin arkadaşım o beni ilgilendirmez, çocuk ile ilgili yardımı doğum parası vs herkes alabilir evli olman gerekmez. Sevgilinin sigortasından yararlanamazsin resmi nikah kiymadan. Çocuğun babasının sigortasından yararlanabiliyor mu onu bilmiyorum sormak lazım. Sen babandan yararlanmaya devam ederken çocuğun da senin babandan yararlanamiyor olması lazım. Arkadaşların dediği gibi babandan yararlanabilmek için eşinle nikah kiymiyorsan bu suç mu yoksa sadece etik mi değil ondan da emin değilim araştırmak lazım.