Burcuveburcum İki haftadır geçmeyen bir pişik ek gıdaya geçmemle birlikte başladı sinir bozucu bir geçip bir başlıyor gözünden yaş akıyor artık bez değiştirirken helak oluyorum😢 Minies bez kullanıyorum her alt açmamda bepantol sürerdim ztn olmadı desitin aldım sürdüm yok yine tekrar ediyor sinirim bozuldu artık doktora da götüremiyorum bir akıl verin kızlar bana 🤷♀️
Kuzuannesi Burcuveburcum hametan surun gecmez ise locoderm surersiniz. Bepanthol kullanmayin zten icerigi temiz degil hassas bir bolge malum
Yamac2019 Burcuveburcum Canım hiç bişey kullanma bi kaç gün altını temizlerken varsa elinin altında alt temizleme bezi veya ince hassas bi kumaş ılık su ile temizle sil hiç bişey kullanma hametol sudocrem veya herhangi bi krem bebeğini alıştırma kreme daha çok oluyor malesef
elifiii Burcuveburcum bebeğin poposunu yıkayıp kuruladıktan sonra evinizde batticon veya tendürdiyot hangisi varsa bir pamuğa dökün ve pişikli bölgelere sürün. Hemen sonrasında varsa vazelin, yoksa fito krem, hametan ve oksizinc 40’lık kremden sürün. ve çiş kakadan sonra biraz açık bırakın. geçmiş olsun
Burcuveburcum 15101986 Kaka yapınca yıkıyorum çiş yapınca ıslak pamukla siliyorum 🥺sudocrem de deniyim
Swill Benim kızımda da bir gıdaya alerjisinden oldu ve ne kullandıysam geçmedi. Üstte arkadaşların yazdıklarının hepsini ve daha fazlasını kullandım işe yaramadı. Doktora da götüremiyordum malum sebeplerle. Dokturumuzla foto paylaştık onun önerdiği karışımla 2 günde geçti. Umarım size de iyi gelir. Mutlaka deneyin: Dermotrosyd pomad fito krem oksizinc karıştırıp her altını değiştirmede sürün
Pelopps Meraba canım aynı sorunu bende yaşadım taki la roche nin kremiyle tanışana kadar sürmeyle anında geciriyor yazın oluşan pişik kızarıklar için heryerine sürebilirsin çok etkili Bi crem nokta kadar sürmenle yarım saat içinde geçirmesi bir oluyor dene pişman olmazsın sende kullanabilirsin yazın cildine heryerine sür
Kuzuannesi Burcuveburcum evet biz desitin kullandik gecmedi doktor hametan verdi onlada gecmedi bi tik sonrasi locoderm ona baslicaz dedi onu verdi.
zeynepzeze Sudocrem, hametan, mustela, hamazinc bize de hiç biri fayda etmedi 😔 Artık çok üzülüyorum geçmiyor
15101986 zeynepzeze bi yerde nişasta ile ilgili bişeyler okumuştum pişik için Bi araştırsanız çünkü kapanmayan yatak yaradı klan hastalarda da kullanılıyor hem de zararsız ama emin değilim
hatice3705 zeynepzeze geçmediyse mantara dönüşmüş olabilir benim kızım da öyleydi hepsini kullandık geçmedi doktor trosid yazdı o geçirdi
Burcuveburcum Yamac2019 hadi ya 🙄ben son bir iki haftadır kuruyemiş yiyorum alışkanlık oldu kesin o yaptı şimdi farkettim ya onu bırakıyım kesin geçer çünkü tek yaptığım değişiklik o bir aydır evde durmaktan kuruyemişe sarmıştım
Gulay-58 Burcuveburcum mustela al canim eczaneden bir de poposunu her gun sabah kalktiginda yika kurula
Prensesiminannesi Burcuveburcum lansinoh mükemmel pişik konudunda .göğüs ucu için almıştım ama pişik için kullandım çok hızlı iyikestiriyir bitkisel diye biliyorum
Si_se_ta_be Burcuveburcum Kırşan diye birşey var onu biliyormusun bilmiyorum beyaz toz halinde bişey orjinal zeytinyağı ile karıştır sür sabaha iyileşir.