Aleev Merhaba. 3 aylık bebeğim var ve uykuya dalarken mutlaka kucak, sallama, meme vs bişey istiyor. Okuduğum kitaplarda ise kendi kendine uyumalı diye bahsediyor hep. Yattığı yerde kendiliğinden uyuyan bebeğiniz var mı acaba çok merak ediyorum
Bubus Aleev merhaba benim oğlum 3 ay 10 günlük. Geceleri kalktığında genelde kendisi uyur. Bazen altını falan değişince çok ayılırsa beşiğe koyup pışpışlarım uyur. Gündüzleri de ya memede ya da yine pışpışlayarak uyuturum.
Ftmlssa Aleev benimki akşam uykusuna 10gibi geçiyor ve kendisi uyuyor bütün gece yedrdgm an yatırirım uyur gündüzde uyku saatleri belli zaten hiç yokken yemek ister biraz bekletin baktim gözleri gidiyor yediririm yedrdigimde uyur kucagmda yatırirım öyle bunun harici benim işim varsa düzenini bozarsam anakucagi da sallarım yine hemen uyur veya hiç uğraşmam mutfakta yanıma koyarım ben iş yaparken genelde uyumuş oluyor 2bucuk aylık bebeğim tek sorunumuz ben olmadan nasıl anlıyor bilmiyorum yeterki sesimi citirtimi duysun uyur ama ben orda yoksam uyumaz kalkar
bktyldz Aleev okuduğunuz kitap 3 aylık bir bebeğin kendi kendine uyuması gerektiğini yazıyorsa o kitabı okumayı bırakın bence 🤦
Ozlem_1321 [silindi] Ewett benim bebegin kendi uyuyoo bebek arabasina koyuyorum ve tv onunde Masa ve koca ayiya bakip yatiyor aksine benim kizim salanmayi sevmez aglar
Ayaskubra [silindi] ya sen yine iyisin ben varya evde bir koridordan bir koridora koşuyorum anca öyle 😂😂😂 koşu yarışına katilmami istiyor kızım herhalde 😂😂😂
Afrazynp Ftmlssa suan bizden bahsettınız sankı benım kızımda öyle ben varsam uyur yoksam yanlız uyumaz
Deletedmom138 Aleev benim bebeğim ilk 4 ay öyleydi gece uyku saati gelince fermuarlı kundağına koyardım uyku rutinimizi yapıp ışığı kapatır kapıyo çeker çıkardım kameradan bakardım öyle sağa bakarak sola bakarak emziği ağzında tabi uyurdu tabi 4 aydan sonra memede uyumaya başladı hala da öyle😏
NurrC Aleev bu dönemlerde kendi kendine biraz zor. Uyku eğitimi vs zaten 4 ay sonrası öneriliyor. Birde uykusu olduğunda tok ve altı temizse kendi kendine uyuyor. Özellikle saati de varsa hiç geçmez bizim
Duruu1 Aleev gün içinde sallıyorum gece uykusuna geçerken emziğini verip yanına yatıyorum yüzümle oynayarak uyuyo ama beşiğine koyup gitsem uyumaz kesinlikle 🤷🏻♀️ 3 yaşında koz kardeşim var annem kardeşimi hiç sallamadı 2 yaşına kadar emzirerek uyuttu 2 yaşından sonra yanında yattı oda annemin yanağını tutunca uyuyodu ama öyle beşiğine koyunca direk uyuyan bi bebek görmedim hiç 🤷🏻♀️😳
Ftmlssa Aleev inşallah sizin bebeğinizde mışıl mışıl uyur 🥰 aynı saatlerde uyutmaya çalışsanız ben doğduğundan beri dışarı çıkarken tabi doktoru aşısı veya gezmesi hep uyku saatlerine göre getr götürürüm öle alisti şükür
Ftmlssa Afrazynp evet çok denedim yatağına bırakıp uyutmayi uyuyo cikiyorum odadan beş dakika sonra ağlıyor daha küçük ama ara ara hep deniyorum ben çünkü gecede yanımızda uyuyor umarım bı an önce ayrida uyur bebeklerimiz 🥰
Afrazynp Aleev var var 😅 uykusu gelınce gözleriyle ugraşiyor yatağa koyuyorum emzıgını ağzına koyuyorum bnde bıraz yanına uzanıyorum uyuyor sallama Falan yapmıyorum eger işim varsa pusetine koyuyorum benı izlerken uyuyor öyle