HaticeeAli Minigin-Annesi kulot bez kullanıyorum ben cok memnunum ama prımanın kulot bezlerı cırt cırtlıya gore kalıbı dar gıbı gelmıstı bana bır buyuk no almaya baslamıstım sonra molfıxe gectım
HaticeeAli Minigin-Annesi benım bebegım asırı hareketlıydı kulot bezı secme nedenım oydu kolay oluyodu benım ıcın her bebek farklı yada sana hangısındaha pratık gelır ıyı gelır deneyerek senın gormen lazım kucuk bı paket al dene ıstersen
Kuzey-41 Minigin-Annesi bence cırtlı bez al yatan bebege külot bez zor açması zir giydirmesi zor yürümeye baslayinca airsin külot bez 👍🏻
My_LiFee Minigin-Annesi benimki biri 9 aylık biri 21 aylık hareketliler ondan belki birde sizdirmiyor diğeri gibi ☺️
Deletedmom_15 Biz de aylardır sleepy külot bez kullanıyoruz gayet memnunuz. Bezi giydirdikten sonra belini biraz katlıyorum ama iz yapmasın diye
Menessam21 Pelin87 ama onun yanlarında koparma yerleri oluyor.Dikkat etmediniz sanırım.Onları koparınca çok rahat oluyor
Pelin87 Menessam21 yaaa 😅 ayyy bilmiyordum 🙈 zaten 2 tane deneme paketi almıştım ama gerçi giydirmesini de sevmemiştim, ayakta duran bebek için uygun olabilir ama
Mucizem_0809 Minigin-Annesi benimki 11 aylık suan cırtlı bez takmak resmen güreş müsabakası gibi oluyor külot bez candır 😂
VERA19 Minigin-Annesi Bende merak ediyordum böyle bir post açmayı düşünüyordum ama vazgeçtim burda ki yorumlardan sonra😬
Deletedmom_15 Minigin-Annesi ben başka marka kullanmadım külot bezde. Yaklaşık 1 senedir sleepy külot bez kullanıyoruz, İnternetten toplu aldık hep, uyguna geldi. Şuan 10.5 kg kızım 5 numara yavaştan sıkmaya başladı. 5+ alacağım bunlar bitince
Minigin-Annesi Deletedmom_15 tamam teşekkür ederim acıklamalar için😊 ben en iyisi bir küçük paket alayım denemek için😊