Mrvzyp Sezaryen doğum yaptım 20 gün önce karında hissizlik var uyuşukluk gibi normalmi bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Deletedmom72 Mrvzyp Evet var 41 günlüğüz hala hissizlik ve uyuşma var ama azaldı zamanla gececek inssllah
Organiktavuk Mrvzyp evet normal canım zamanla geçiyor benim bacağımda hissizlik olmuştu 7ayda geçmişti😒
Pelin87 Mrvzyp evet canım, çok normal, bir süre daha devam edecek ve başı ve sonundaki his kaybı daha uzun sürüyor
Biskusunannesi 1 yıl sürer demişti doktorum , o kadar sürmedi tabi ilk başlarda insan bi tuhaf oluyor karnını hissedemiyor :)) ama çok sürmeden geçer 4-5 ay enfazla inşallah :) geçmiş olsun
Mtzzeynep Mrvzyp 5 ay olacak dogum yapalı yeni azalmaya başladı. İlk zamanlarda afedersiniz tuvaletim geldiğini hissetmiyordum 🙈
Tprk1802 Mrvzyp o his yıllar yıllar sonra bile kalabiliyormuş zamanla azalıyor tabi. benm çok sinirimi bozuyor.
Daghandogukan34 Mrvzyp cok normal cnm ilk sezeryanimda bnde tedirgin oluyodum uyusukluktan sonra geçiyor ama korkmana gerek yok
gozdeyrs Mrvzyp 10 ay oldu hala hissizlik acı var ve malesef sırt üstü dümdüz yatamıyorum ameliyat yerim cok gerilip rahatsızlik veriyor