zuzula Bebeğimm3.5 aylık çoklu gıda alerjimiz var 😞vucudunda olusan egzamalar icin en etkili krem ne öneririsiniz hanımlar? Kortizonlu krem kullandım gecti ama tekrarladı
Umutegem zuzula cnm biz 14 ay 9 gunluguz 20 gunlukten sojra egzama cikti alerji testi ilaclar kullanmadigim sey kalmadi devletin verdigi ozel aldigim hepsi ayri okutturdum da ama gecmedi com sukur yasindan sonra cok cok azaldi simdide aktardan ardic sabunu aldim cok sukur cok iyi geldi bize
Tgcs zuzula bi sımdı boyle bı baslık, acacaktım🤦♀️ dr ıle telefonda gormustum bana da bepanthol sensıderm ve mustelamım o serisini onerdi. Bır de hipokort dıye bı krem verdı 4 5 gun ınce bır tabakankullan, dıye. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mervea zuzula bioderma intensive balm nemlendiricisini kullanıyoruz birde vücut ve saç şampuanını oğlumunda atopik dermatiti aynı zamanda alerjisi vardı devamlı nemli tutmaya özen gösterin orlon giydirme duşta lif kullanma elinle ovala
Cevik zuzula hangi sampuanı kullanıyorsunuz peki ben uni baby kullanmıstım egzama ve cilt kurulugu yaptı mustelaya döndüm şimdi iyiyz bide giydiklerine dikkat etmeniz gerekli yünlü tüylü ieyler giydirmeyin sadece pamuklu olmalı
Fatmaykul Doktor bepanthol sensiderm verdi canım o iyi geldi. Bugün eşim mustela stelatopia şampuan ve krem almış onlara da başladım. Onlar iyi gelecek mi göreceğiz
zuzula Fatmaykul mustelanın şampuan ve kremini kullanıyorum dogdugundan beri ben de.ama şuan cok kaşıntısı var bepanthol sensidermi ben de duydum acaba denesem mi sizde iyi geldi dediniz
Fatmaykul zuzula bizde mustelanın normal şampuanını kullanıyorduk, bu yeni aldığımız atopikdermatit için özel şampuan canım
BeyzaLivaLeyla zuzula canım kaşıntı için küvetini doldur içine mısır nişastalı su yap dök onda beklet bir 10 dk sonra yıka ama sana tavsiyem söyle benim kızımında vardı vücudunda acıbademde cildiye doktoruna gittik mısır nişastasını yap dedi kafasını mustela stelatopia ile yıkıyorum vücudunu bioderma atoderm vücut yıkama jeliyle yıkıyorum banyo sonrası bioderma atoderm ile masaj yapıyorum çok sıcak ortamda bulundurmuyorum yünlü giydirmiyorum kıyafetlerini bizim deterjan + ek durulama yapıyorum şuan boron kullanıyorum mesela benim kızımın ensesi enfeksiyonlu yara gibi olmuştu egzamadan ilk gördüğümde ağlamıştım düşün 3 aylıkken şuan 6 aylığız çok şükür hiçbişey yok 🤲🏻
zuzula Tgcs kortizonlu kremi ben de kullandım evet geciriyor ama yine tekrarlıyor bırakınca oda zararlı bişi sonucta cok kullanmak istemiyorum😔
Edissmom Linola bepanthol sensiderm ve kortizon kullanıyoruz ama fayda yok özellikle bu aylarda başlayıp Hazirana kadar yoğun olduğu dönemmiş bu aya kadar geçmişti yine oldu kortizon sürüyorum ama 3 5 gün kullanıldığında için bırakınca yine tekrarlıyor
Umutegem Hira12 ya bizimki yuzdr kulak arkasinda vucudunda cok sukur suan sadece gogsunde ve kolunda kalmisti yuzunde clk hsfif isilek gibi cikiyor arada o kadar ama sabunun faydasini gordum
Fatmaykul gurbet10 bepanthol sensiderm krem canım. Tv de reklamı da var şu aralar. Gerçekten bizde ise yaradı. Ben bepantholün tüm ürünlerinden şimdiye kadar hep istediğim sonuçları aldım. Mesela sezaryen izlerim için antiscar jel kullandım hiç iz kalmadı. Pisik için baby ı kullandım hep iyi geldi. Şimdi de oğlumun egzamasının kaşıntısını rahatlatıyor. Tabi gün geçtikçe yayıldığı alan genişliyor bi aydır diyet yapmama rağmen malesef
Fatmaykul zuzula test yapamadık maalesef bu korona çıktığindan beri, deneme ile şimdilik idare ediyoruz. Doktorum 6 aylık olunca test yapalım dedi. Şimdi 5 ay 10 günlük. Şimdilik süt ürünleri yumurta inek eti kapalı hazır ürünler yemiyorum. 3hafta sonra inşallah korona biterse test e gideceğiz
zuzula Cevik mustelanın normal şampuanını kullanıyoruz yünlü şeyler giydirmemeye dikkat ediyorum öğrendiğimden beri ama bizim üstümüzdeki kıyafetlerden etkileniyor olabilir
Dragonannesi Bizim yüzümüz de çok kötü oldu hatta pul pul döküldü artık kesinlikle nemlendirmek lazım Dr umuz linola yüz kremini söyledi 1 günde farkı gördük ve 3 günde bebeğimin yüzü eski haline döndü çok şükür kesinlikle öneririm
Cevik zuzula evet olabilir mustelanın kuru ciltler olan sampuanı var eczacı onu önerdi kullanıyorum bir de advantan merhem var doktorum verdi onu sürüyorum kabartı baslarsa geciyor.