Minikalparslan caretta evet ama normal patateste deneyebilirsin buharda hemen haşlanıyo zaten ilk tadımlarda çok az tadına bakcak sorun olmaz
MirayGURSES Elmasycl bende evde yapıyorum 3 gun kurala uyarak ver canım 15 gun oldu bizede ben ilk ev yapımı yoğurt verdim sonra havuç püresi sonra bal kabağı (bal kabagını cok sevdi) irmik at azda içinede sonra yeşil kabak havuc karısık yaptım havuc reaksiyon vermediği için 2 gündür de sabah 9 süt 11.30 meyve püresi 1 de süt 3 de sebze püresi 5 süt sora uyumadan portakal sıkıp veriyorum 60 cc sonra uyuyana kadar süt 😊
Yamac2019 Mervan3312 Valla benim oğlum çok değişik bazen çok yiyor bazen az ama 1 sosluk net bitiriyor canı isterse ağzını açıyor zaten 😁
Keremci Ben ev yapımı yoğurtla basladım bes ay yırmı gunluk üç gün verdım ama maalesef butun vücudu kabardı sanırım alerjısı var 🥺
MirayGURSES Keremci alerjik reaksiyon ve vermiş 😔 ama bunu ya as yavas atabilirsiniz yani 1 ay sonra tekrar deneyin gözlemleyin inşallah gecer.
tuval Elmasycl benim oğlum emiyor kilo alımıda iyi. İstekli ve hevesliydi benim bebeğim. Uzanıyor istiyordu elimizdekileri. 5ay 16 günlükken dayanamadım başladım sebze ile. Sizde 5,5 ay başlayın. 5,5 ay ideal gibi geliyor
Elmasycl tuval bizimse oleydı çok şükür ama bu ay sanki yeterınce kilo almadı gibi geldi bana doktorada godemıyoruz o yüzden tedirginim aslında
MirayGURSES Elmasycl 3 gün kurala uyarak günlük 3 kasık Bi sonraki gün 6 kaşık Bi sonraki gün 9 kaşık vererek arttır canım ki bağırsakları midesi alıssın cocugun sonra 15 20 gün sonra benim gibi sabah emzir veya formül süt 11.30 gibi meyve püresi..gibi yaparsn
Mrs_Sunshine Elmasycl 5 ay 29 günlük olsun öyle ver 🤣🤣 şaka bi yana da heyecanlanmanızı anlıyorum ama bağırsakları ve sindirim sistemi için bir ay daha beklemenizi tavsiye ederim 🥰🥰🥰
Elmasycl Mrs_Sunshine heyecanlanmayı geçtim oglum çok istiyor dayanamıyorum az az veriyorum tadımlık zaten yemek masasına oturunca yemeklerden gözünü alamıyor 😂😂😂😂
Elmasycl Mrs_Sunshine aynen zaten tadımlık dıyorum dün sabah kaşığın ucuyla haşlanmış yumurtanın sarısını birde kendi yaptığım peynirden koydum azıcık birde kendı sütümü sağdım onu ezdım ole verdim valla dayanamadım 😂😂