Selinsu Elaes kolik bebeler icin evolvia ac kullandim memnundum suan bebelac gold kullaniyorum 2 aylik bebisim. Bundanda memnunum gaz kabizlik sorunu yok
Deletedmom238 Elaes ben sma kullanıyordum bebeğim onu pek sevmedi evolvia almıştım gaz sorunu bitmişti çoktan tekrar gaz yaptı gaz damlası kullanmak zorunda kaldım toplu almıştım bi paket kaldı bende galiba bebelac gold alıcam
Sadiyealp Elaes evolvia nın kokusu iğrenç balık yağı çok yoğun oğlum kustu içmedi bebelac gold kullanıyorum çok güzel bi mama gaz vr kabızlık yapmadı😃
Elaes Selinsu kullanmadığım mama kalmadı diyebilirim aptamiller hem gaz hem kabız yaptı hipp combiotic kullandık o da iyi gelmedi şu an bebelac gold kullanıyorum gaz yapmadı ama kabızlığı hala devam ediyor ne kullancağımı bilemiyorum
Meryemada Elaes bende aptammil ile bebelac gold kullandık oda gaz yaptı ben ne ne kullanacam şaşkınım bilemiyorum
Aysegul06 Elaes hayır yapmadı gaz da yapmadı zaten ne kadar sallasan köpük olmuyor belki ondan bizim biberon lansinoh çok memnunum
Elaes Selinsu 3 ya da 4 günde bir ama doktorum fitil kullanmamı söyledi iki günü geçerse sütümü sağarak veriyorum çok gelmiyor o yüzden ağırlıklı olarak mamayla besleniyor
Aybarskomm Iki gündür aptamil conformil kullanıyorum ama mamada mi sıkıntı var anlamadim hazırladıktan sonra içinde seffafimsi biseyler var ne olduğunu anlayamıyorum bebegimi çok rahatlattı gaz konusunda
Elaes Aybarskomm onu da kullandık daha önce aldığımızda çok yoğun kıvamdaydı şimdi aldığımız ise hiç öyle değil aynı mama nasıl farklı oluyor ona da aklım takıldı maalesef o da gaz sancısı yaptı çok 😣
Selinsu Elaes ayni benimkide oyle cogunlukla mamayla besleniyo 3 4 gun kabiz mi sayiliyor ya ben normal diye hic dert etmemistim
HnfHm Mama meselesi her bebekte aynı değil bence. SMA tavsiye etti doktor aldım kızım hep kustu gaz sancısından kıvrandı Aptamil prosyneo aldım maşallah iyiyiz. Ama hipp ve golden goat denemek istiyorum güzel yorumlar var.
Deletedmom238 Elaes kabızlık yapmadı da çok fazla gaz yaptı yoksa bizim kız sevdi içiyor ama gaz sorunu yüzünden değişmek istiyorum ha bu arada kilo aldırması da iyi