Seymaidis Bir aylık bebeğim var her emzirmemde diğer göğsümden deli gibi süt akıyor ve ziyan oluşu beni çok üzüyor. Bu yüzden süt sağmaya karar verdim ama sağılan süt nasıl hazırlanıp bebeğe verilir bilmiyorum. İnternetten okuyorum kafam karışıyor. Etrafımda da hiç sağan yok. Yardımcı olabilecek biri var mı ? 🙄
Tospikto Seymaidis aventin gogus kapagi gibi seysi vardi canim ondan aldim ben takiyorum onu sutu topluyor. Bende sagiyorum sutumu 3 saat icinde biberon ile veriyorim kizima
Selinsu Seymaidis emzirirken sut akan memenin altina biberon tut bosa akmasin . Ilk zamanlar benimde oyleydi buzluga atmaya gerek duymadim ama simdide 2 aylik olduk sütüm cok azaldi mama veriyorum. Buzluga stok yap
KornZorn2020 Seymaidis sütü biberona koy sonra sıcak suyun içinde ısıt canım benmari tarzında. Kesinlikle ateşle direkt temas etmesin. Cezvede falan yapayım deme vitamini falan kalmaz posa içer çocuk
S123ye Seymaidis sütünüzü sağdıktan sonra oda sıcaklığında üç saat içerisinde içebilir diyelim içmedi dolaba koyup üç gün içinde sıcak suda okutarak bebeğe verebilirsiniz yanlız ılıtmış olduğunuz sürü tüketmeniz lazım o daha dolaba girmez bebeğe tükettirmeniz lazım 3 saat içinde buzlukta ise sağdığınız süt üç ay durabilir tarih atarak buzluda koyun ve naçizane tavsiye sütünüzü bolca buzluga Bukadar bolken stok yapın 3 aydan sonra süt azalıyor artırmak için çaba harcıyorsunuz açığı stoklar karşılar
Caglahorasan Sağdığın sütü 8 saat oda sıcaklığında koruyabilirsin. bir memenden emzririken diğer memene ne koyucaksın onu bilemedim.Sütü vereceğin zaman suyun içinde ısıt bileğinin içine damlat sıcaklığını kendin ayarla , 8 saat içinde ver sütünü kuzum
Selinsu Caglahorasan 8 saati nerden uydurdunuz acaba millete yanlis bilgi veriyorsunuz bozuk sütü icircekler allam yarappim oda sicakliginda 3 saat. Dolapta 3 gün buzlukta 3 ay.
imgesi Caglahorasan canim 8 saat degl 3 saat saklayabliosun. 3 saat oda sicaklignda 3 gun dolapta 3 ay dondurucuda
Elaes Caglahorasan mochi diye bir ürün var emzirirken diğer göğsünüze onu koyabilirsiniz sütünüz onun içindr birikir ziyan olmaz 😊
Yaren2901 Sütümü dolaba koyuyorum verecegim zaman biberonu sıcak suyun içine koyuyorum kapalı bi şekilde ılık olunca veriyorum bebeğime
Tospikto Caglahorasan 3saat olmasi lazim 8 saat cok fazla degil mi. 3 saat icinde verilmesi lazim isitmaya gerek olmuyor.
KornZorn2020 Selinsu dimi ama ekşimiş süt içecek çocuk 8 saat ne hem havalar ısınıyor🤦🏼♀️🙄 bu arada şu yatay olan derin dondurucularda saklayacaksanız da 6 ay saklanabiliyor. Normal buzlukta 3 ay
KornZorn2020 Selinsu aynen canım onlar sık sık açılıp kapanmadığı için 6 ay saklanabiliyor onda. Ben de sonradan öğrenmiştim sonra stoklarımı süresi biter diyip bitirdiğime üzüldüm 🤣
denizanne1708 Seymaidis bi göğsünle emziriyorsan diğerinin ucunu bastır içeri doğru eskiler bilir kayinvalidemle annem öyle yaptiriyodu 🤗 eğer doyup uyursa dolan göğsümü sağıp buzdolabına koyuyordum. 3 saat dışarıda 3 gün buzdolabında 3 ay dondurucuda saklayabilirsin. Uyandığında buzdolabından alıp önce karıştır biberon sonra cezvede işitip verebilirsin 🤗
miraninannesi18 Seymaidis canm ben mamada kullaniorum mamadan once sagip veriorm hemen bekletmeden ama disarida en uzun 3 saat durabilir die biliorm
Sunasenel Seymaidis 8 saat mi o süt bozulur canım. 3 saat oda sıcaklığında 3 gün dolapta 3 ay derindorucuda saklıyorsun yanlız her sağlığın üzerine tarih ve saat yazman gerek buna dikkat etmeniz gerekiyor
Purple13 Seymaidis oda ısında 3 saat buz dolabında 3 gün buzlukta 3 ay duruyor canım. Isıtmak içinde benmari usulü. Sakın 8 saat durmaz oda ısında