Caglahorasan 12sb paketin arkasında yazıyor kuzum en az 3 4 porsiyon diye , iç bak faydasını göreceksin görürsen mutlaka yaz buraya ☺️
Rukiiss Caglahorasan bugün alcak eşim denemek istiyorum aslında normalde aktardan aldığımız rezeneyi içiyorum ama artık kusasım geliyo tatsız tuzsuz onu içmek birde diğer arkadaşın dediği gibi bi gün dolu dolu göğüslerim bigün çok yumuşak yani kendimi üzmüyorum hiç sütüm yetmiyo mu demiyorum çünkü acayip bez değiştiriyoruz ama göğüslerimin yumuşak olmasını istemiyorum tabiki😔🙈
Sibellaa8 Rukiiss humana still tea pek etki etmemişti doğum yaptığım zaman e bebek te promallt içecek var ismini yanlış hatırlamıyorsam o daha çok etki etmişti günde 1 kez içiyordum aynı kola kutusu gibi
Rukiiss Sibellaa8 evet duymuştum onuda canım malt içecekleri arpa ve suyunu içeren şeyler de süt yapıyomuş
Rukiiss 12sb benimde senin gibi canım bigün dolu bi gün çok yumuşak bakalım bugün alcak eşim bi bunuda deneyim
12sb Rukiiss inşallah artar sütün bak birde dereotulu yoğurt ye oda çok süt yapıyor denendi onaylandı☺️
Nurbeyaz Rukiiss Tarif 1 : 2 bardak yarmayi ( aşurelik buğday da denir ) 10 dk suda hasla kapağını kapatıp 3 saat dinlendirin sissin . 3 saat sonra içine 2 3 kuru üzüm koyup tekrar hafif ısıttiktan sonra içine 1 litre süt döküp yarım saat pişirip sıcak iç hemen gelecek süt 2.tarif : 10 adet kuru inciri tavaya doğra üzerine 3 kaşık zeytinyağı dok kizart hafif kızarınca üzerine 1 su bardağı süt döküp 10 dk pişir Hafif sütlü sulu olacak ılık veya sıcak tüket ve hemen uyu . Süt gelecek bana dua etmeyi unutmayin bu iki tarif 95 yaşındaki babanneme ait anında süt getiriyor !
BenMathilda Rukiiss Ben de kullandım. Kirmizi küçük küçük balık mamasi gibi bir seydi. Epey de işe yaradığını soyleyebilirim. Ancak daha sonrasında dogal şeylerin de gayet sut artırdığını farkettim. Mesela, cevizli sucuk, pestil, irmik, bulgur, meyve suları..
Rukiiss Çok sağolun hanımlar 😍 herkesin bünyesi farklı tabiki bakalım bende nasıl bi etkisi olacak getirdi eşim hemen hazırladım içiyorum birde gece yatmadan önce içerim umarım faydasını görürüm