03saliha06 Anneyim2 b12 vitamini eksikliği de saç dibi ağrısı yapar canım vitaminine baktır diycem ama bu dönemde hastaneye gitmekte sıkıntı
Anneyim2 Saçlar beyazlayacagi zaman ağrırmis alakasi var mi. Öyle demişti kayinvalidem. Ama tek tük beyaz var saçımda. Gördüğümde de koparırım
Deletedmom143 Anneyim2 valla bende de hep agrı oluyor ama saçlarım baya beyazlaşmaya başladı ilişkisi olabilir bak 🤔
Anneyim2 Ikizannesi2020 acaba doğum sonrası vücudun yaptığı bise mi. Mevsim geçişi ondan mıdır. Anlamadim gitti.
Linamglsn Anneyim2 aynısı bendede var bence dogum sqncısıyla alakalı dıye dusunuyorum çünkü dogumdan sonra oldu
Ikizannesi2020 Anneyim2 mevsim geçişinden olsa daha önceleri de olur daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım ama bilemedim
aybikreis @Anneyim2 ay benimde ağrıyor biri çekiyormuş gibi hissediyorum. Çabuk yağlanan saçlarda oluyormuş diye okudum biyerde
yagizefesmomm Ben bi on sene evvel depresyona girdiğimde ağrımıstı öyle 😂 yastığa kafamı koyunca sanki saç diplerimde çivi var gibi batardı