biryavuzkusu Kızlar uyandığımda oğlum komidinin üstünden pişik kremini almış beşiğin içinde afiyetle yemiş her yere sürmüş falan doktorada götürmek istemiyorum bu dönemde sizlerde bu durumu yaşayan var mı?
Aycandmr biryavuzkusu benimki de parmağını sokup yalamıştı bir kere normalde çok dikkat ederim ama gözden kaçıyor bazen ama birşey olmadı canım çok yediyse bilemicem tabi ama sadece bu şekilde başıma geldi.
Zmnl19 biryavuzkusu aynisini yasadim sudocremle oynuodu bi baktim hmmm hmm dir ses gelio saniyelik bi dondum kapagi acmis yior 😱😱hicbsy olmaz kuzum merak etme agzinin icine kdr silmistim yikamistim
biryavuzkusu Aycandmr bende çok yediğini düşünmüyorum ama normalde bırakmam orda kaldırırm yukarıya dün nasıl olduysa dalgınlığıma gelmiş orada kalmış oda beşikten uzanıp almış bende diyorum ne güzel uyuyor hala sesi çıkmadı gözümü bi açtım kiii aman yarabbi 😂😂
biryavuzkusu Mucizem_06 valla bende uyuyordum uyandığımda ağzı elleri krem içindeydi ama çok yememiştir sanırım çünkü heryere bulaşmış krem az vardı yarısı kalmış etrafa sürmüş çoğunu belki parmağını ağzına sokmuştur
Arasmertinannesi biryavuzkusu Nasıl da yedim ama kremi diye bakış atmış 😂 maşallah çok tatlı 💙🐞Bir şey olmaz inşallah 🤗