Tubina Durduk yere ateşim yükseldi korkuyorum virüs bulaşmıştır diye. Başka bi belirti yok. Ama 2 gündür sağ göğüsüm şişiyordu mastit olabilir mi acaba? Sağmaya çalıştım ama tam boşalmıyor 😞 40 günlük bebeğim var:( bilen varsa bi yol göstersin lütfen
Susamm Tubina bende mastit olmamasına rağmen durduk yere ateşim 38.5 e kadar yükseldi sonra geçti. Hatta bu durum iki kez tekrarladi.
Mrs_Sunshine Tubina Mastit ateş yapar canım. Göğsündeki sütü sağ boşalama kadar. Hem bebeğinin bir sonraki etmesine kadar tekrar dolar. Bu arada dikkat et fışkırarak gelmesin lütfen. Ben bilemedim kimse de söylemedi fışkırarak geldiği için bebeğimin boğazında kalıyordu ve bu yüzden meme reddi yaşadık. Bolca sütüm vardı ziyan oldu. Şimdi o kadar pişmanım ki… Sizin de öyle sanırsam. Az gelsin ama tazyikli gelmesin
Tubina Benim01 emzirmeye korkuyorum açıkcası mastit değilde covid olmuşumdur diye, o yüzden sabah sağmaya çalıştım çokta süt çıkmadı o göğüsümden. Mastitin başka belirtisi var mı
Tubina Mrs_Sunshine sağmaya çalıştım ama tam boşalmıyor. İyice ağrıdı sağarkende, sıcak suyla yıkadım yine fayda etmedi
Hunilianne Tubina ağrıyan göğsünün tarafına yatır ama bebegini koltukaltina doğru uzat. Cidden rahatlatiyo. Google görsellerden bak fotosuna anlarsın pozisyonu. Ters kucaklama veya ters emzirme yaz
oguz09kagan Tubina covid olsanda bebeğini emzirmeye devam et sen covid olduğunda vücudun bebeğe antikor üretiyor ona geçmiyor hastalik dunyada annede görülürken bebeğe geçmeyen pek cok ornek var.yani anne sütüyle bebeğe geçmiyor ok.
Susamm Tubina birer hafta arayla oldu. Önce sıtma tuttu sonra ateşim yükseldi. Eğer öksürük ya da basla birsey daha olsaydi gidecektim fakat geçti.
Tubina Hunilianne teşekkür ederim denicem. Meme boşalınca tamamen ateş düşüyor mu peki, tüm vücudum ağrıyor şuan, biraz sağmama rağmen tam düşmedi ateşim
Hunilianne Tubina ama yine de iki gün falan sürmüstu benim. Sıcak duş al göğsüne sabah yap ters emzir sağarken ovala açman lazım tıkalı yeri o zaman rahatlıyorsun
ncy0413 Tubina zeytinyağıyla göğsün dışından göğüs ucuna doğru sağar gibi masaj yap hatta kendin yapamazsan eşiniz yada anneniz yapsın ve emzirin şişlik bu şekilde azalıyor mastitse ateşinizde düşecektir bu şekilde
ncy0413 Tubina sıcak uygulama herkeste işe yaramıyor sağmaylada süt tam boşalmıyor en iyi bebeğiniz emerek boşaltabilir ben böyle rahatladım çok şükür
imgesi Tubina canim suan ne durumdasin? Yeni atlattim bende… ates vs oluo.. basindamisin yoksa mastitin ilerledimi sen bilgi ver ona gore yonlendireyim seni.. ben biraz zor ve skntili atlattgm icin biliyrm
Tubina imgesi doktora gittim, mastit var ama ileri seviye değil dedi, antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Şimdi sucak uygulama yaptım sağıyorum sonrasındada soğuk uygulama yapacağım. Sende nasıl geçti
Tubina oguz09kagan çok şükür covid değilmiş yani doktorum mastite bağlı ateşin yükselmiş dedi. Her ihtimale karşıda covid için örnek aldı 3 güne çıkacakmış sonuç. Ateşim şimdi düştü antibiyotik kullanacağım