Bulutunannessi Kızlar 40’ından sonra bebeğinizde ne gibi düzenler oturdu uyku düzeni, kaç saatte bir uyanıp-uyuması bunlarda ne gibi değişimler oldu. 0-2 aylık özellikle
Begonia4 Bulutunannessi Bebeğin uyuma saatini ve uyanma saatine kendisine bırakırsanız hiçbir zaman düzene girmez. Gündüz ikişer saat uyutun besleyin akşam 8 de gece uykusuna geçsin gece uykusundan önce belli rutinler yapın. Benim bebeğim 35 günlük bir haftadır yapıyorum çok faydasını gördüm şimdiden
Meliscikveannesi Bulutunannessi degisim yok degisiyor diyenler yalan soylemisler uyumuyor kardesim uyumuyor uyumayan bebek yapmisim anamdan emdigim sut burnumdan geldi simdi de diyorlar ki 3ncu aydan sonra degisecek bebegini taniyamayacaksin falan filan inanmiyorum tabi ki 2 ay 5 gunluguz ben bittim sanirim 😪😪😪😯
eezgiciikk Bulutunannessi değişmiyor bacım değişmiyor. Hatta aşı oldukça dahada tuhaf hallere giriyorlar. Valla anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor bazen. Uyutuyorum bütün gece uyusa bile uykusunda sürekli mızmız ses çıkarıyor benide uyutmuyor. Gündüzleri ağlıyor durmadan felan çok garipler gerçekten
Bulutunannessi Begonia4 2-3 saat uyumasında sıkıntı Yok gündüzleri sorun şu ki uyandıktan sonra uykuya geçiş Aralığı artık 3-4 saati buluyor
Masaldrk Begonia4 2 saat uyuyacak sonra 2 saat uyanık mı tutcaz nasıl olcak bana da söyler misin biz 3.5 aylık bende zamanı geldi uyku düzenimin çünkü 1 aydır düzenli ama sabah 5 de uyuyor öğlen 12 ye kadar sonra 2 de sonra 5 de sonra 8 de saatleri şu anda alarm gibi gayet düzenli ama sabah 5bde yatıyorum gece gündüz karıştı oğlum da var 1ç sınıf ödevler falan düzen şart
Arasannesi Begonia4 keske o duzenı yapabılsek ıste bızımkı gunduz asla uyumaz 2 ser saat.sureklı tilki uykusunda 5 dakıkada bır uyanıyor uyutsamda.bıtek memede uykuya dalıyo yavasca yerıne koyuyorum hemen uyanıyo gunduz uyku yok malesef
Emine6666 Hiçbir değişiklik olmadı rutine falan da alışmıyor Bi türlü biz onu değil resmen o bizi yönlendiriyor… Uykuya hasret kaldım.. Gece leri çok zor uyuyor
Senyorita Emine6666 Bu şey değil mi ya ben.🙈 Bizimki de aynen öyle. Saat 8’de uyutmaya başlıyorum gece 2’ye kadar. Aklım almıyor 1.5-2 aylık bir bebeğin 2’ye kadar saatlerce ayakta kalmasını. Kafayı yemeye az kaldı gerçekten.
Emirasaf_e Emine6666 aynm oyle doktor 2 ay patron o sonra anne dedi 5 gun kaldi 2 aylik olucak ama benim hic umudum yok
Bulutunannessi Meliscikveannesi yaaa korktum şuan 😰😁 tabi şuanda da uyumuyorsunuz ben ikna oldum teşekkürler 😂
Duruu1 Meliscikveannesi inanma valla nasıl başlarsa öyle gider kızım 7 aylık doğduğundan beri gündüz uykusu uyumuyo en fazla 5 dk hala öyle değişen birşey yok çok ağlayan bi bebekti şuan da öyle her şeye ağlıyo 🤷🏻♀️😊
Begonia4 Masaldrk ben 2 saat uyutup bir saat uyanık tutuyorum ama sizinki daha fazla uyanık kalabilir. Her akşam 7 de beslenme 7 buçuk banyo 8 de uyku. Akşam 11 de uyandırmadan beslıyorım. Gece 2 de tekrar besliyorum ama o zaman uyanıyor çünkü altını alıyorum 🙄
Masaldrk Begonia4 hımm bizim hanım sabah 5 de yatınca 1 2 kere emmek için mızlanıyor 12 en geç 1 de tamamen kalkıyor 2 saat sonra uyuyor 2 saat sonra uyanınca tekrar 3 saate yakın uyanık sonra 1 saat uyuyor 1 saat 2 saat ayakta eğer kucağımda tutarsam yanında yatarsam daha fazla uyuyor ama mağlum ev yemek bunlarında yapılması gerekiyor bakalım 4.5 5 ay arası düzen oturtmak istiyorum çünkü ek gıdaya geçince düzenle devam etmek iyi olur diye düşüncem ama bakalım 🤗💞🥰
Bulutunannessi Arasannesi durum o kadar ciddi yani 😐 uyku saatleri kaç saatte bir uyanıyor uyuyor mesela?
Arasannesi Bulutunannessi bızım gunduz uykumuz hıc yok.gece 2-3 baZen 4 saatte bır uyanıyor ama sabah 6-7 fiks kalkma saatımız mesaı bır baslıyor ve aksam 10-11 e kadar hıc uyumuyor. Cok sık emmek ıstıyor gunduz yanından hıc ayrılamıyorum hıcbısey yapamıyorum baZen lavaboya zor gıdııyorum.bir akşam yemegı yıyışim var 5 dakıkada hızlı hızlı tamma oglum geldım oglum dıye dıye🙂 emzırırken gün içinde memede uyuyakalıyor yatagına bırakır bırakmaz hemen uyanıyor bızde durum boyle