Koalina 2 aylık oldu kızım sağarak besliyorum mama takviyesi ile çok isterdim emzirebilmek ama böyle nasipmiş
Babyboyy2019 Minikprenses_1 değişiyor aslında birikim yapiyorum 90 100 onlari posetleyip atiyorum.benim buzlukta paketlerim var stoklarla gidiyorum . Günde 1 defa mama veriyorum uymadan once
Yesimkuzey Babyboyy2019 maşallah rabbim daha çok versin inşallah 🤲 ben 3.5 aydır hiç stok yapamadım normal dolapta bile 2 gün kalmadı hiç bizimki oburix biraz mama da vermiyorum 😌
Yesimkuzey EymenCagla aynen tabikide bu iyi tarafı ama gönül isterki her açıdan daha fayfalı olan göğüsten birebir temaslı alması napalım nasp😌
HnfHm Cosmosmom merhaba benim bebeğim 40 günlük, sütünüzü kaç saatte bir sağıyorsunuz bebek büyüdükçe süt ihtiyacı artacak ama benim bi sağımda daha çok bi sağımda daha az çıkıyor ☹️ Zamanla düzene girer mi iki gündür sağıyorum
Cosmosmom HnfHm merhaba bebeğiniz çok küçük öncelikle memeye döndürmeyi deneyin emmiyorsa Ama bunun için biberon emzik bırakıp parmakla beslemeyi denemeniz lazım. Emzirme akademisi var Facebook’ta üye olup lütfen yardım isteyin :) sorunuza gelecek olursak hayır süt düzenli sağımda artar azalmaz. Eğer bebeğiniz emmiyorsa sizin şu an en az 8 kez sağım yapmanız lazım. Gece mutlaka sağım yapın. Ne kadar sağım o kadar süt. Bebeğiniz büyüdükçe bebeğinizin talebi de öyle aşırı artmayacak merak etmeyin. Düzenli sağımla sütünüz artar süt bile biriktirebilirsiniz ben işe başladığımda buzluğumda 40 paket sütüm vardı :)
HnfHm Cosmosmom ne güzel 🌸 benim bebeğim sol memeyi çok emmiyor, sağ memeyi de güçlü ememiyor bir iki çekip bırakıyor, önce emziriyorum sonra sağıyorum. Meme boşalması için. İşe dönersem diye streslerdeyim süt biriktiririm ben de umarım 🥰
Neslihancaglar Bende sağıyorum ama aynı zamanda emiyor da ve mama takviyesi de yapıyorum, doğum yapalı 15 gün oldu sezeryan oldum
Msstiskaya Yesimkuzey hem emiyor hem sağıyorum. İlk gün emzirmeye çalıştım almadı hemşire zorladı deli gibi ağladı meme ucuma şekerli su sürdüler yine almadı olmadı bir türlü. Bu arada hastahanede başladım daha sağmaya sütüm 3. Gün geldi ama ben ilk günden itibaren hep sağdım. Velhasıl kelam üç aylığız 40 gün sonra silikon göğüs ucuyla emmeye başladı. Şu an hem meme hem mama napiyim bunada şükür. Gündüz emiyor rahat ama gece emmiyo bende sağıyorum bazende mama
Yesimkuzey Msstiskaya aynen canım benimkide tam tersi doğduğunda çok eömek ıstiyordu ama 37 haftalıktı çenesinin gücü yetmiyordu gögüs ucum yoktu şekeri 35 e düştü mama verdiler hemen .sağa sağa 3. Gün geldi aynı ama 2 gün boyunca hemşireler çok uğraştı tuttu ama 15 er dkka emiyodu doymuyodu iyi çekmediği için. Mama veriyodum sanra baktım sağma makinasi aldım 1 ayından sonra mama yerine sağdığımı verdim takviye olarak bu sefer ikinci ayında beni bıraktı 😓 çok uğraştım ama olmadı şimdi 3.5 aylık sağarak veriyorum