Berenikom deryatoprak gayet iyi dikkat edin yine de. Bizim 3.gün 14 tü birksc gun sonra 15 çikti 17de yatiriyorlar ki allahtan yukselmedi
Umrnkrhn deryatoprak değeriniz gayet iyi bol bol besleyin bizim 14,15 di hastaneye yatmadan atlatmıştık
Babe deryatoprak 15 degerle yattik 12 olunca ciktik sizinki baya dusuk Allah sifa versin bolca emzirin🌸
Ooznur54 Benim bebegim de 14 günlük. 5. Gününde degeri 16 cıktı. 17 olsa yatırcaktım dedi. Bol bol emzir dedi. 8, 9. Günde kontrole gittim. 12ye düşmüş dedi. Öyle atlattık bol ve sık sık emzirerek
deryatoprak Ooznur54 Bugun iki tüp kan aldılar üstüne 1.ay asısı vuruldu perti cıktı bebegın gozunu acamıyor ama uyurken de emzırıyorum onemlı olan ac uyumaması degıl mı yanı karnı toksa ıstedıgı kadar uyuyabılır mı
deryatoprak Ooznur54 Üç saatte bir uykusunda da olsa süt veriyorum ama gozunu asla acamıyor sıkıntı yok degıl mı bu durumda
Ipegim deryatoprak canım googleden da bakarsan 32. Gün için iyi bir değer diye biliyorum yine de sen sık sık emzir sıvı alsın banyo yaptır bebeğin günü büyüdükçe sarılık değeri düşüyo
deryatoprak Bugun iki tüp kan aldılar üstüne 1.ay asısı vuruldu perti cıktı bebegın gozunu acamıyor ama uyurken de emzırıyorum onemlı olan ac uyumaması degıl mı yanı karnı toksa ıstedıgı kadar uyuyabılır mı
deryatoprak Üç saatte bir uykusunda da olsa süt veriyorum ama gozunu asla acamıyor sıkıntı yok degıl mı bu durumda
Subat-mert deryatoprak benimde aynıydı uyurken falan içiriyordum gözünü açmıyordu veriyordum 4 e düştü sonra geçti devam et canım öyle yapmaya