Eee Kizlar bebislerinizin uyku düzeni nasil ?? Günde toplam kac saat uyuyolar ve kac saat arayla uyutuyorsunuz ?
EsininAnnesi Eee Kızım gün içinde 3-4 saat uyuyor,uyandıktan 2 saat sonra tekrar uyutuyorum.Sizin düzeniniz nasıl?
Arzuuuu Eee uyumuyor uykuya geçerken ağlama 40 dk uyuyor zaten kızım sonrasında tekrar ağlama öyle geçiyor zaman 40 dk uyuduğu için ben erken uyutuyorum genelde bazen bir saatte tekrar uykusu geliyor
Eee EnesEge Valla bnde uyutana kadar canim cikiyo 1 haftamiz falan var 4 aylik olmasina bide 4. ayda uyku gerilemesi huzursuzluk falan oluyomusya düsündükce korkuyorum
Eee EsininAnnesi Bnde yeni yeni öyle yapmaya basladm 2 saatte bir ama uyumuyo tam uyudu diyorum yarim saat 45 dak falan salliyorum iyice dalsin diye buseferde uykusunu alip uyaniyo sen hepmi öyle yapiyosun 2 saat arayla bide gece uykusuna kacta yatiriyosun
Cemreminem Gündüz toplamda 4-5 saat uyuyo ama ya ayakta ya kucakta 😅 iki uykunun arası iki saat olursa deliriyo bir saat arayla mutlaka tekrar uyutmam gerek. Tipik bi Başak burcu kızım. 😁
Eee Cemreminem Valla canim bizimkiside keske uyusada kucakta bile raziyim söyle biliyodum bnde nekadar uyanik kalirsa uykuya dalmasi okadar iyi olur diye ama oda fayda etmiyo bize 4-5 saat uyanik bizimki aglaya aglaya uyutmaya calisiyorum
Nevin Eee 4 ay 22 gunluk 9 da uyuyan kizim 22 gundur gece 1 den asagi yatmiyo cok huysuz ve gecede saat basi kalkiyo
EsininAnnesi Eee Evet genelde 2 saat arayla uyutuyorum.Bazen yatağına yatırıyorum uyumak istemiyor,kaldırıp 15 dk daha oyalıyorum tekrar götürüyorum uyuyor.Gece uykusuna 8de yatırıyorum.
Cemreminem Eee Yok yok ben de tam tersini biliyorum. Uykuların arasını çok açmamak lazım. Bu ayda iki uyku arası bebeklerin dayanma süreleri en fazla 1,5 saatmiş. Uyku belirtisi vermese bile bu süreyi geçirmeden uyutmak gerek. Bi de böyle dene istersen canım.
Eee ZeynepKara Valla biz en basindan beri öyleyiz canim ins daha kötü olmaz bacaklarim uyustu artk sallamaktan hamak aldk ondada yatmiyo
Cemreminem Eee uyku arkadaşını denedin mi canım? Benim kızımın bi oyuncağı var gece uykusuna yatarken ona sarılıyo uyandığında yanında sarılacak bişey olduğu için kendini güvende hissedip tekrar dalıyo uykuya.
Eee Cemreminem Elektrik süpürgesi sesini indirmstm canim bayadr onunla uyutuyorum odadan cktgmdada hala acik olmus oluyo sabaha kadar bazen ise yariyo suan bile 2 saattr salliyorum uyuyo uyanio biraktgm gibi
Eee Kizlar bisey daha sorucam sizlere ben 2,5-3 saatte bir hem emziriyorum hem mama veriyorum 135-150 cc veriyorum fazlami acaba kilosu 8 kilo
Cemreminem Eee Şuanda mamayı günde 5 kez 150cc vermen gerekiyor yanlış hatırlamıyosam. Her emzirmede veriyosan fazla gibi🙄
Eee Cemreminem 150 cclik yapiyorum canim bazen kaliyo ama 120-150 civari iciyo hep aglamakli oldugu icin anlayamiyorum cünkü doydumu diye
Eee EsininAnnesi Tek basina uyuyabilen bebislere öyle imreniyorumki darisi benim basima ins bn öyle yapsam ne 15 daksi iyice uykusu aciliyo kendi kendine uyumasini bi kenara biraktm bn 2 saat salladgm halde uyumuyo