Alya123 Badevehande canım belki de diş belirtisi olabilir 😊 korkma acıkınca emer emmek istemiyorsa mamayı kesin içer 😊 sen rahat ol diş çıkarırken emmek istemiyorlar 😊
NurR NurR 4 5 aylarda meme reddi çok oluyor çevreye ilgi artıyor çevreyi keşfediyorlar sakin kimsenin olmadığı bir yerde deneyin hiç ses ve uyaran olmasın. Benim oğlum da o aylarda reddetmişti doktor kesinlkle mama vs başlamamamı aç bırakmamı söylemişti aç kaldığını anlasın biraz mecbur geri emecek demişti sadece uyku da az emiyordu uyanınca asla emmiyordu 1-2 hafta öyle devam etti sonra düzelmişti bu süreçte sabırlı olmalısınız hemen mamaya veya ek Gıdaya başlamayın sütünüz varsa
Badevehande NurR sütüm var ve çok düşkün normalde. İlk 3 ay saat başı emzirdim Doğum kilosunun iki katına çıkmıştı hatta ilk olunca şok oldum
CankizimRavzam Badevehande RABBIM evlatlarımızı bağışlasın acısını göstermesin panik olma oyunla emzir yeter 😍😍❤
Aselim046 Bazen sütünü sindiremeyebilir bu yüzden tok olabilir, uzun süre açıklıka kızabilir, benim kızım 3 aylık o bile 3 4 saat emmediği oluyor çok acıkırsa kızıyor bagırıyor resmen agzına aldıkça kendini atıyor emmiyor gelde uyuyunca geçiyor
Kiviefe Badevehande sakin olun canım yatarak ayakta oyunla dene. Duşta deneyebilirsn beraber dusa girin düzelir korkma ayrıca sütün tadına bak bi acımı tuzlumu 🌹
PrensesAnnesi41 Badevehande benimde kızım aynı oda 5 aylık memeyi görünce ağlıyor ve kafasını çeviriyor deli ya olucam ,bir anda değişti böyle yoksa emmeyi çok seviyordu 2 günden beri boyleyiz
Misskokulum Badevehande ay kıyamam ben sana pes etme sakin benim de sütüm azmış megersem ondan emmiyordu çocuk mama aldık 10 gündür meme mama gidiyoruz 😔
Lavitaebella Badevehande bu dönem yanlış kararla en çok mamaya başlanılan dönem. Daha kısa sürede doyuyordur artık ve etraf ilgisini çekiyor. Oyunla emzirmelisiniz ve uyku mahmuru. Ve artık ilk 3 ayki kadar kilo almasını beklemeyin. İlk 6 ayda doğum kilolarının iki katına ulaşmadı kafi.