yellowmom8 3 aylık kizim da B12 eksikliği var nöroloji doktoru sen kullan senden alsın bebek dedi çocuk doktoru ise iğne verdi kızıma hangisini yapsam bilemedim başına gelen varmı
YazCilegi yellowmom8 Eğer değerleri sınırın altındaysa iğneyle hemen toparlanır. Gebelikte benim de öyleydi 1 hafta da toparlanmıştım. Diğer türlü senden bebeğine geçmesine ve sürecin seyri daha yavaş olur
Deletedmom412 yellowmom8 benim kızımda 1 haftalık henüz ama b12 si 33 çıktı çook düşük o yüzden iğne verildi bacaktan vuruluyor.
Nur1 yellowmom8 canım bize doktorumuz booast diye fıs sprey verdi iğnesini vermedi sende onu kullanabilirsin günle bir fıs
yellowmom8 Deletedmom412 canım hergunmu vuruluyor nasıl kullanılacağını anlamadım ilk hafta yarım doz dedi doktor
Nur1 Deletedmom412 canım booast diye sprey var onu kullanın yazık bebeişlere iğne acıtır canını bizde o spreyi kullanıyoruz günde bir fıs
Deletedmom412 yellowmom8 bi defa yapıldı tek seferlikmiş iğne demek ki senin bebeğinin ilacını ikiye bölüp vercekler
Deletedmom412 yellowmom8 iğne biraz acıtıyo haberin olsun aynısından bana da yapıldı😒😪 benim kide düşük
Deletedmom412 yellowmom8 bizim ki ağlamamıştı emzirip uyutup verdim hemşireye 😌 inşallah senin bebeğinde ağlamaz🌼
Sevda6767 yellowmom8 dusukmus o zaman gerçekten bizimki 237 doktor bize de düşük değil ama yüksek de değil deyip bi ilaç verdi almadık ya eşim gerek yok dedi
Nur1 Deletedmom412 bizimkinde çok düşüktü siz bilirsiniz iğnedense hergün bir fıs yaptık şu an baya yükseldi 600 lerde