Minniemouse_4235 Garfield canım ben normal muhallebi tarifi verdim 😂biz böyle yiyoruz muhallebiyi bebeğim 16 aylık benim zaten öyle sıkta yedirmiyorum ayda yılda bir
Garfield Minniemouse_4235 yine de vermeyin alternatif şeyler koyabilirsiniz. Un yerine tam buğday unu şeker yerine piştikten sonra pekmez gibi
zumramomm Minniemouse_4235 bende mama vermiyorum en fazla yaptığım muz elma rendesini içine hipp markanın pirinc mamasindan 1kasik koyuyorum, ki onu da yapacak birşey bulamazsam.a arkadaş mama tarifi istemiş. altına da siz bu tarifi verince farklı algılanıyor😊
Dyglilaa muzafferinannesi seninki daha zormuş. Keşke benim kızımda uyurken yese hiç almıyor maalesef zorla veriyorum oda şırınga ile. İnşallah erkenden biterde birdaha yaşamayız bu reddetmeleri. 🙏
Dyglilaa Garfield teşekkür ederim canım gece mamamız var onu veriyorum. Bizim sorunumuz biberonda mama içmemesi. Onu bi aşsak hayırlısıyla.
Dyglilaa Symnur333 kaşık maması gece olarak kullanıyoruz canım. Bizim doktorumuz muhallebi ver mama yerine deyince kızıma zaten 3 defa mama veriyorum ekstra 3 defa nasıl muhallebi vereyim çocuğuma yazık. Bi şekil veriyorum artık allah yardımcımız olsun.
Dyglilaa Cansu1234 gece mamamız var birde gündüz olanlar var onlarıda denemek gerek ama bi arkadaş sağolsun baya tarif verdi değişik değişik yapar veririm en azından☺️
Pamukseker_Annesi Oglunasikbiranne08 ben bunu yapiyorum ama en fazla 2saat tok tutuyor gece yine mama veriyorum neden acaba
Mom9 Arkadaşlar gece tok tutan mama diye bi kavram yoktur. Uyumadan önce verdiğiniz şeyler hazımsızlık ve ileride reflü yaşamasına neden oluyosunuz o kadar. Bunu doktor ağzından söylüyorum