Arasannesi imgesi sebamed yenıdogan kullanıyorum cok memnunum.mis gıbı kokuyor asla göz yakmıyor tahriş vs de olmadı
imgesi Arasannesi canim eşim kimyacida onun iceriklerine baktik biz katki maddesi vs coktu… okdr coknmarka varki hangisine baksak bseler vardi. Ama mustelayi hic bilmiodm bak bence sende ondan denemelisin
zeynepzeze Mustela artık iyi yaptı reklamını. Urtekramın bebek şampuanı çok güzel. Ve içeriği temiz. Ayrıca mustela kadar köpürmüyor ve hiç kokmuyor. Bir bakın isterseniz
Arasannesi imgesi musteldada cıkmıs sanırım burda anneler yazıyodu canım oyuzden ondan vazgecmıstım ben sebamed ıyı gelıncede ona yöneldım.bdaha bakıp olmazsa mustelaya gecerım bende
imgesi Arasannesi ayy onu bilmiodum ben cok mu hassas davraniorz acaba… herkes mustelayi onerince demekki onda yok die dusunmustm. Hayirlisi bakalm😊
Yazilimcianne Kck2019 bu adam çok abartılıyor. Bebeğim doğmadan önce denk geldim bir süre takip ettim sürekli reklam alıyor hiç güvenilir bir sayfa değil BENCE.
Yazilimcianne imgesi neredeyse tüm bakım ürünlerini Bübchen kullanıyorum doğduğundan beri. Bitkisel içerikli çok memnunum.
Yazilimcianne Kck2019 yanlış anlamayın size karşı bir şey demek istemedim. Bende madalyonun diğer yüzünü söylemek istedim kendimce
Kck2019 Yazilimcianne 😊😊 yok canım benim yanlış anlasilcak bir şey demedin bende kötü düşünmedim zaten 😚
Yazilimcianne Kck2019 çok sevindim gerçekten, burada tartışma çıkarmaya çalışan çok o yüzden hep korkuyorum bir şey yazarken 🤭