zhdeksm Verdiğim örnek benim kafamdan uydurduğum bir örnek değil. Yaşanmış ve günlerdir sosyal medyada konuşulan bir örnek. Ayrıca söylediklerimden sadece Allah aşkına kısmına mı takıldınız? Evet tekrar söylüyorum araştırmalarıma göre uyku eğitiminin doğru olmadığını savunuyorum ve bütün annelere ALLAH AŞKINA BEBEKLERŞNİZE SİZE EN İHTŞYAÇ DUYDUKLARI ZAMANNDA BUNU YAPMAYIN diyorum. Sevgili anneler okusun araştırsın ona göre karar versin, benim lafımla değil ki… Ben şahsen çocuğum 2 saat fazla uyuyacak da ben de keyfime bakacağım diye çocuğumla aramdaki bağı zedeleyemem. Ki uyku eğitimi vermediğim halde çocuğum çok mutlu ve huzurlu bir bebek. Ayrıca benim bu konuda fikrimi belirtmem sizi neden bu kadar rahatsız etti ki? Vicdanen siz de rahatsızsınız herhalde ki gerçekleri duyunca huzursuz oldunuz. Ben tekrar söylüyorum yine herkesin kendi bileceği iş herkesin kendi çocuğu herkesin kendi kararı ama ben yanlış olduğunu düşünüyorum. Siz artık bana yazmayı bırakıp ne istiyorsanız onu yapın, bırakın insanlar da kendi karar versin