Minikfasulyemmetehan Pantone malesef öyle yumurta yiyrdu alerji çıkınca o da bitti kaldım onların ellerine 🤷😃
Pantone Minikfasulyemmetehan sana süper Bi tavsiyem var yoğurt ve cam rendede elma rendele ikisini bir karıştır ver içine istersen Bisküvi de koy cici bebe vs yada muhallebi yap illa cici bebe vermek zorunda değilsin ben sma mama veriyorum gündüz içmek istemiyor paşam bende muhallebi yapıyorum içine mama dan koyuyorum 3 ölçek bazen pekmez katıyorum bazen elma rendeleyip koyuyorum. Program da tavsiye edebilirim gurme bebe diye Bi program var ben ona bakıp yapıyorum bişeyler. Yumurta alerjisi kötü olmuş. Tam tahıllı ara öğünler var onları dene. Kabak çorbası yap ohoo çok şey var 😀 karnım acıktı bak şimdi 🥺
Banu_alper Bende soyle bir tarif not ettim daha denemedim ama yapicam bu hafta 1 elma rendesi 1 cay bardagi zeytinyag 1 yemek kasigi irmik 2 su bardagi un ben yulaf unu kullanicam mumkun oldugunca temiz icerik yapmaya calisiyorum insallah guzel olur
Minikfasulyemmetehan Pantone elma yogurt ikilisini denemiştim ama yemedi tekrar deneyebilirim 2 gündür yogurt muz verıyrm şükür onu yiyr 😂😂 ben cicibebe yiyorum ogluma yaparken atıştırmalık😃
Dila_Annesi Mom9 doktorunada danıştım birşey demedi ve tek vermiyorum sabah kahvaltıda yumurta labne peynir muz karıştırıyorum ve az koyuyorum 2 tane felan
Zeynephsy Minikfasulyemmetehan sorun olmaz hayır yumuşaklığını kontrol edin yumurta sarısı dağılmamasını önlüyor
sedaykn ozgurunannesi Eğer kendiniz yapmıyorsanız aşçı annenin sitesine bakın. Ben yapamadığım zamanlar oradan alıyorum. Şeker ve tatlandırıcı yok zeytinyağı ve tereyağ dışında bir yağ içermiyor. En önemlisi siz sipariş verince üretiliyor ve vakumlu geliyor.
Mom0870 ozgurunannesi yedirilmemeli. Çok katkı maddesi ve şeker içeriyor. Eğer yedirmek istiyorsanız kendiniz yapın ya da organik güvendiğiniz bir yerden alın. Ben hamileyken çok aşerdim yiyordum doktorum duyunca bana bile yeme dedi.