32Merveserin32 [silindi] malesef cnm hatta tam nett bitmis bıle deıldı snra tekrar adet olaydı yani 😃
[silindi] 32Merveserin32 ben heralde o kadar regli görsem bayılırdım lohusalikta 3 hafta sürdü de bana gına geldi 😂😂
E_Defne [silindi] dogumdan sonra güç regl olmayan biri nasıl hamile kalabiliyormus? Bunu yazab arkadaş neye göre yazms acaba yumurtalar düzene girmemişken olması mümkün mü? Regl olamamanın sebebi emzirdiğin icin olmuyosun dogumdan iki yıl sonra olan bile var
[silindi] E_Defne bende öyle biliyordum yani yumurta varsa adet görürsün yoksa görmezsin ama hamile kalanlarda varmış 🤦♀️
32Merveserin32 E_Defne ben yazdım Benm Kuzinem dogumdan snra 3 aylık bebegi varken hamile kaldı regl gelmeden Allah Verdimi verir Ona dayanark söyluorm ;)
Havva_Nur [silindi] bende 4 ay önce doğum yaptım. İlk kez dün gece oldum adet. Bukadar erken beklemiyordum. İnşallah sütüme bi etkisi olmaz. Çünkü adetin sütü azalttığını okudum heryerde korkuyorum açıkçası.
Sinem2 Havva_Nur tam tersi değil mi o olay. Yani adet olduğun için süt azalmaz. Süt zaten azaldığı için adet olunur. Özellikle ek gıdaya basladiktan sonra sütumuz az da olsa azalabilir. Tabi herkeste aynı şey olcak diye bişey yok
zeynepalp Normal Doğumumdan 2 ay sonra adet olmaya başlamıştım. İkinci sezaryen oldu 8 aydır olmadım daha 🙄
Organiktavuk [silindi] tabi hiç korunmadığımız bir zaman olmadı burada korunduğu halde hamile kalan çok kişi gördüm ben o yüzden 3-4ayda bir gebelik testi yaptırdım ☺️
Zozdemir Benim oğlum 5 ay 20 gunlukken regl oldum 5 gün önce. Regl olmadan da hamile kalınabilir diye biliyorum.
Eeebr [silindi] doğumdan sonra 1 hafta kanamam oldu sonra kesildi. 1 ay temiz gezdim. 40 i mızın çıktığı gün regl oldum geri
HnfHm Ya benim de yarın kırk gün olacak doğum yapalı iki gündür kanamam regl gibi yoğun sütüm var aktif emmese de sağıyorum bazen emiyor, regl olmam sütümü etkiler mi 😭
[silindi] HnfHm neden etkilesin ki lohusalikta zaten goruyoruz o zmaan etkilemiyorsa sonrasinda da etkilemez
[silindi] Organiktavuk ayyy cok korkmaya basladm adet olmadan hamilelik olmaz diye 2 ay korunmadim ben 😱😱