Saecn Yensar oo tabiki, kuleler halkalar 6 aydır var bizde. Daha yeni yeni amacına uygun kullanıyoruz, önceleri dişlik niyetine ancak ısırıyordu 😋
Yensar Saecn 😅😅oda iyiymiş geçen gün uyurken yarın saat ona kurbağa kukla yaptım elleriyle ceee ee yapan uyandı 5 Dk sonra eser kalmadı ☺️ Çubukları renk renk yerleştirdim çıkardı ben taktım o çıkardı 15dk sonra kutu yok oldu 😅😅erkek çocuk demekki mizacı böle 😅
Can-oglum MELTEMEB ben genişçe bir kaseye iki üç katlı streç filmle doladım kürdanları batırmasını öğretmiştim çok sevmişti 😊
Gizemozcan Kızlar birşey sorucam çocuklarımızla sürekli beraber mi oynuyorsunuz tek başına oynamasına izin veriyormusunuz çünkü benim oğlum en çok babasıyla oynamayı seviyor o yoksa benimle oynamıyor tek başına oynuyor oyuncaklarıyla
MelNilAdaMom Saecn anlattım denedim anlatırken denerken bağırıyor çağırıyor çekip gidiyor kendi bildiği gibi yapmak istiyor deli olcam 😒
Saecn MelNilAdaMom Boşverin, demekki ilgisini çekmiyor her çocuk belli başlı şeyleri yapmak zorunda degil. Zevk almadığı birşeyle ilgilenmese de olur 😌
Burcu582 MELTEMEB 14 aylık oğlum kitap okuyoruz falan diyen annelere özeniyorum ben kitabı aldığım an elimden alıyo öyle okuyumda dinlesin yok yani.top oynuyoruZ kalemle kağıt karalıyo mutfak gereçlerini seviyor onlarla onuyoruz bahçede kumla oynamayı seviyo saklanbaç oynuyoruz.bazen oyuncağını koltuğun arkasına atıyorum görmesini sağlayarak kayboldu diyorum onu getiriyo bide en sevdiği o kaçıyo ben yakamaya çalışıyorum sonra ben kaçıyorum o sırasını biliyor yani bi etkinlik sayılır mı bilmiyorum ama oğlumla etkinlik zor cok hareketli
sedaykn Burcu582 İlla siz okuyun o dinlesin değildir ki kitaplar. İlgisini çekecek bir kitap seçin. Hareketli 3 boyutlular olabilir. Onuda aktif şekilde katacak şekilde anlatın kitabı. Kapakçıklı kitaplar var mesela aa bakalım bunun arkasında ne varmış kedi neredeymiş kuş gözü nerde gibi gibi sorularla ilgisini çekin. Mutlaka ilgilenecektir
Ozgeb Yensar yarıyordur o atıyordur belleğe, ne güzel kitaplara ilgisi var. Konuşmasını falan çok güzel etkiliyor kitap okumak. Benim kızım da çok sever kitapları bayağı geliştirdi konuşmayı
Yensar Ozgeb 11 aylık işte şu an ve anne baba dede anane mama meme atta teyze diyor. Normal mi daha fazla mı demeli ki bilmediğimle soruyorum kusurma bakmayın 😕
MelNilAdaMom Yensar benimki de kapalı şeyleri açmayı çok seviyor düzenli duran şeyleri dağıtmayı ve dolu olan oyuncak kovaları varsa döküp dağıtmayı 😏 toplamak ,takmak , kova içine doldurmak, falan hiç onları yapmak istemiyor . Şaştım kaldım vala
Yensar MelNilAdaMom ah ah aynı valla bide o kadar hareketli ki yediği hiç yaramıyor 1 aydır yürüyor kilo almıyor resmen geride kalacak diye korkuyorum ☺️
sedaykn Yensar Kitap okuyor musunuz ve onunla sürekli konuşuyor musunuz kelimeleri gelişsin istiyorsanız kitaplar çok önemli.
MelNilAdaMom Yensar geride kalmaz inşallah alır kilo ya ☺️ Benimki de çok hareketli ama şimdilik kilosu yerinde
Ozgeb Yensar 11 aylıkken kızım sadece anne mama meme diyordu yapmayın hepsini yavaş yavaş söyleyecektir 😂