18 aylık kızım. Kuru boya, fosforlu kalem, pastel boya ve parmak boyasıyla resim yapıyoruz. Magnetlerimiz var meyve sebze, hayvanlar, ilişkilendirme onlarla oynuyoruz. Bolca kitap okuyoruz. O bu şu nerde kitabımız var onu çok seviyor kitaptan söylediklerimi buluyor. Dikkat güçlendirme setlerimiz var onları yapıyoruz. Basket yapıyorum top atıyoruz. Bowling oynuyoruz. Traş köpüğüyle değişik oyunlar hazırlıyorum oynuyoruz. Suyla köpükle oynuyoruz. Mutfağı var yemek pişirme oyunu oynuyoruz. Bebeklerimizi uyutuyoruz, mama yediriyoruz, altlarını temizyoruz. Şarkı söylüyoruz. Bitkilerimizi ve çiçeklerimizi suluyoruz. Ev işlerine yardım etmesini istiyorum sağ olsun ediyor makine boşaltıyoruz çamaşır asıyoruz yerleri camları siliyoruz . Saklambaç ve yakalamacılık oynuyoruz. Birlikte çay içiyoruz çaya şeker atıyoruz. Değişik oyunlar hazırlıyorum her gün farklı bir etkinlik çubuklara makarna sokma, kaptan kaba bişeyler aktarma gibi. Geçen haftalarda şekilleri öğrettim materyaller hazırladım. Bu hafta renkleri öğretiyorum. Sonra sayıları öğreteceğim. Topları renklerine göre ayırıyoruz. Oyun hamuru oynuyoruz. Kinetik kumla oynuyoruz. Daha aklıma gelmeyen yazamadığım bissürü oyun ve etkinlik yapıyoruz.