Melisab fistikcisahap bebek anneden onsutu fazla aldigindada oluyo diyorlar ama ne kadar mama veriyorsunuz
Hunilianne fistikcisahap ön sütü aldığında yeşil olur. Bor süre hep aynı memeden emzirin çok kisa kesmeyin sonra digerine geçin
Melisab fistikcisahap mamadan degildir bence kendisimi memeyi birakiyor yoksa sizmi biraktiriyosunuz bir de ne kadarlik bebeginiz
Nurkara21 fistikcisahap yaaa benim bebeğim 4 ay olcak nerdeyse hep yeşil kakası yani normal dedi doktor mamadan kaynaklı bende mAma verşyorum sma yani normal
fistikcisahap Nurkara21 inyallah canım eskilere göre üşütmüş oluyormuş ya kaynanam laf sokup duruyo deli etti beni
Nurkara21 fistikcisahap aman onlar zaten her boku biliyolar öfffff hepsi proff.Bazılarıda çok doyduğu için diyo mesela ben çok araştırdım .yani normal bi durum.
[silindi] Dışkının rengi simsiyah veya gri-beyaz olmadığı sürece dışkı rengi normaldir. Anne sütü de veriyorum diyorsunuz, sizin tükettiğiniz gıdanın da sütten bebeğe geçtiğini unutmayın..
Cansubasak fistikcisahap bebeğim 2 aylık aptamil prosyneo kullanıyorum mama vermeye başladığımdan beri yeşilimsi yani mama yapıyor normal doktorum sıkıntı yok dedi içinde pütürleri olup mukus olmadığı sürece yeşilde sıkıntı yokmuş
fistikcisahap Cansubasak kakasını sık yapmaya başladığımdan beri kilo Kaybı var gibi hissediyorum, aşımız var gittiğinde tartmalarını rica edeceğim o yüzden
Cansubasak fistikcisahap kakası isbal olmadığı sürece kilo kaybı olmaz sakin olun evde tartınız yok mu kendiniz bir tartın üzülmeyin
fistikcisahap Nurkara21 valla öyle saçma sapan konuşuyor haliyle canım sıkılıyor ve psikolojik olarak kendimde suç aramaya başlıyorum
fistikcisahap Cansubasak teşekkür ederim sağolun, bu kaka durumundan beri elime hafif gelmeye başladı geçen tartıldık 4 kg civarı ama bakalım ne çıkacak bende merak ediyorum
Nurkara21 fistikcisahap benimde bebeğim sma kullanıyor daha verir vermez altan çıkarıyor. Doğduğıından beri bi kere kabızlık sorunumuz oldu oda mamayı değiştik çok kaka yapıyo diye hemen geri döndüm smaya bu ay aptamile geçicektim ama korktum yine kabız olur diye 6 aya kadar bekliycex doktorada gidemeyiz diye öyle yani yani büyük ihtimal mamadan ama sen yine üzülme kimseyi kafana takma süttünü arttırmaya bak😂4 aydayım haylaaa süt artırmaya bkyrum
Cansubasak fistikcisahap sizi üzmek istemem sadece bilginiz olsun diye söylüyorum bebeğiniz çok küçük doğmadıysa 2. Ayda4 kilo sanırım düşük eltimle beraber doğum yaprım onun kızı 2. Ayında 4 kiloydu doktor az demişti mamaya ne zaman başladınız ve ne kadar veriyorsunuz