kucukelifyade Seboss12 benimkinde uyumuyor kardeşim hala sallıyorum hamak beşik bile aldım ama yok çare. Uyulmadığı gibi uyanık ta durmuyor hep ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım inan 😔
Seboss12 Ftmvrs13 benimkide öyle ama yerine yatırdıktan beş dakka sonra uyanıyor ve bi daha uyumuyor ya
Alaraselen Seboss12 uyku düzeni oluşturun saatleri günü gününe uysun benim kızım genelde akşam 9da uyuyor sabahta en geç 10da kalkıyor tabi 4-5 saatte bi emmeye uyanıyor😌
Seboss12 Alaraselen denedim iki gün zar zor uydu üçüncü gün sapıttı iki gündür gece üç oluyo hala uyumuyor Valla ya
1Mother1Boy Ftmvrs13 Aynen öyle başka türlü uyumuyor gece uykusu önemli olduğu için mecburum artik böyle uyumaya devam
Ftmvrs13 Seboss12 şimdi durmaz uykusu gelince al koynuna ver memeyi agzina uyuyana kadar uyuyunca sende uyu 😊yerini değiştirme belki kokunla uyumak istiyordur
BeH16 1Mother1Boy allah yardımcınız olsun 7.5 ay o sesle uyudum ses bombasında son ses açıktı 😔 asla dönmek istemiyorum o günlere.
1Mother1Boy BeH16 Amin ses sabaha kadar açık inanın uyanıkken bile sesi kapatmayı unutuyoruz o kadar alıştık sese😄
Seboss12 Ftmvrs13 zaten genelde emerken uyukluyo başka türlüsü yok uyanıkkende emmiyo valla bu ara iyice şaşırdık çok fena oldu 😒