gozdeyrs Elya-m1 ustundeki beyazlik kuruluk mu su mu topladi cok anlayamadım kuruluksa.eger benim kizimda da var ama.sadece cenesine dogru yanaklarının altindaydi atopik egzama mustelanın stelatopia diye bir kremi var o cok iyu geldi cok sukur kızıma
Besteninannesiii Elya-m1 benim bebeğimde de var. Doktorumuz egzama dedi. Kaşınıyor da zaten. Dermatop diye bir krem sürdüm 1-2 kez geçti. Krem kortizonlu olduğu için ben geçince sürmedim. Doktorumuz 4 gün sür demişti
Ysm28svs Elya-m1 egzama cnm benim kizimdada vardi. Coresatin diye bitane krem var pembe kutu olani alin ama ince tabaka halinde kizaran yerlerine sur 3. 4 gunde iyilesiyo
Kevser_03 Benim kızımdakide buna benziyor bize doktorumuz egzama dedi zaten bu mevsimi çok severmiş öpmeyle alakalı değil bence ben kızımı kimseye öptürmediğim halde bile oluyor
Elya-m1 Aysekaya bizdede aynı durum corona psikolojimizi alt üst etti 😒 bugün doktorumuzla iletişime geçip soracağım 🤷🏻♀️
Elya-m1 Ysm28svs Norveç’te yaşıyorum bu yazdığınız kremlerden sadece mustelanın burda olduğunu biliyorum teşekkür ederim cevap için 💗
menis_21 Elya-m1 Egzama cnm bizde de aynısı var … Süt ve süt ürünleri yasak diyet yapıyorum… Bir azalıyor bir çoğalıyor daha tam geçmedi. Kaç aylık bebeginiz ilk defa mi oldu….?
Elya-m1 menis_21 süt ve süt ürünlerinden olduğunu nasıl anladınız çünkü farklı şeylerdende olabiliyormuş
Aliasafannesi Elya-m1 egzema gibi duruyor etrafındaki kızarıklıklar da bunun etkisinden mi öyle ise bir doktora göstermeniz de fazla var çünkü bu tarz şeyler etrafına kazıyarak geçebiliyor benimde saçımda var egzemam kaşıntı yapıp döküntü yapıyor ve kasidikcs daha da farklı yerlere yayılma olmuş
Ysm28svs Elya-m1 rica ederim canım ne demek ,mustela da olur onun da iyi geldiğini duydum,polarlara giydigi kıyafete dikkat et,deterjanina falan bunlarda cok tetikliyo egzamayi
menis_21 Elya-m1 Yani genelde bebeklerde mukuslu kaka ve egzama olduğunda direk onları yasaklıyor zaten onun dışında tabi başka bir şeyde olabilir baharat domates v.s ama bizim ki genetikte olabilir mis çünkü bende ve baba da da var ama kaka mukuslu olunca birsey alerji yapiyor belli ki diyor doktor….yapılan kan testlerinde ve deri testlerinde birsey cikmadi mesela hepsi negatif ne bunlar mesela süt yumurta akı yumurta sarısı balık buğday fındık soya bunlara bakıldı hepsi negatif mesela …bakalim artik ek gıdalara geçince kendini belli eder.