Ftmvrs13 Biraz merak uyandırayım dedim🤣 benim minnak uyuyor bilin istedim tek sıkıntımız üstünü zırt pirt açması ne kadar sonra üstünü açmaktan vazgeçer 🤣🤣
Bgmbgmbgm Ftmvrs13 benimki de hep ayaklarıyla vura vura açıyordu, fermuarlı uyku tulumlarından aldım kurtuldum öneririm👍🏻
Ssedaa Ftmvrs13 bebeğim 7 aylık açıyor 🤣 gündüzleri battaniyesini beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorum elleri dışarda oluyor uğraşsada açamıyor gece de uyku tulumu giydiriyorum😂
SerraNil Benimkini de kundaklıyorum elleriyle oynayaıp uyanmasın diye deminden beri çıkarmak için uğraşıyor bu sefer de o şekilde uyandırıyor kendini 😬😬
Ftmvrs13 NaimeYilmaz ahahaha güldüm valla bu da iyiymiş 🤣🤣suan kaldığım ev sobalı doğalgaz yok haliyle oda soguk o yüzden ben örtmek zorundayım çok şükür ki benim ki uyanmıyor ama üstünü sürekli acıyor 😅😇🤣
SerraNil Ftmvrs13 daha yeni bir ayı doldu bugün çok kıpraşıyor uyurken öyle yapalım dedik ama bş yolunu bulup çıkarıyor ellerini yine 🤦🏼♀️
1Mother1Boy Bgmbgmbgm Ayy bende alcaktim fermuarli kundak e bebekten pembe rengi kalmisti diye almadim benin bebiş oğlan olduğu için simdi cok pişmanın keske alsaydim magazalar da kapali
NaimeYilmaz Ftmvrs13 Tulumla yatırdığımda ben de bişey yakmıyorum. Tog değeri olan tulumlardan alsanız?
Ftmvrs13 SerraNil annem derdi ki bi bebek elini kolunu kundaktan kendini kurtarmaya başlamışsa daha kundak yapmaya gerek yoktur
NaimeYilmaz Ftmvrs13 Monde bebeden almıştım ben. Bir göz gezdirin isterseniz. Sıcacık tutuyor ben çok memnunum.