irmc Sezeryan doğum yapalı 11 gün oldu hastanedeyken gazımı da çıkardım büyük tuvaletime de çıktım taburcu olup eve geldiğimde de herşey normaldi 3-4 gündür sancılı bir şekilde gaz sıkışması sorunu yaşıyorum bir Türlü gazımı çıkartamıyorum büyük tuvaletimi adam gibi yapamıyorum böyle olup tavsiyesi olanlar lütfen yardım edin çocuğumla ilgilenemiyorum bu yüzden 😢😢
MaviNil irmc Hiç uğraşmayın başka seylerle,hemen eczaneden lavman alın 5 dk da barsaklarınızı ve kendinizi rahatlatın. Ben yerlerde çok emekledim gaz ağrısından ben anlıyorum ne yaşadığınızı ,sabredilcek gibi değil
irmc Minaninannesii metsil diye bi tablet söyledi emerek kullanıyorsun onunda pek faydasını göremedim
irmc MaviNil evet çok zor gerçekten o sancı geldi mi ağlayası geliyor insanın lavman denemedim açıkçası
deryardakayra Kimyon çayı yaptınmı canım ben de gaz sancısı yüzünden 3 gün kaldım hastanede beni taburcu etmediler çok fena bişey biliyorum 😔😔hastanede serum ve lavman yaptılar bende 13 günlüğüm ve hala gaz problemim oluyo bebeğim de gazlı rezene ve kimyon içiyorum bebeğime çok bişey yapmıyo ama benim gazıma iyi geliyo
Kbraa34 irmc lavman en kesin çözüm olacaktır. Ben öyle kurtuldum. Başka şeylerle uğraşmayın geçmiş olsun
Misirekmegii irmc evet tuvalete çıkarıyor hemen içini temizliyor.surekli kullanmazsan aliskanlikta yapmaz
Serenty irmc ay bende de var 30 gün olacak neredeyse hayatım da hiç bu kadar kabızlık sorunu cekmemistim.nornakde iki kayısı yesem geçerdi.suan bende sıkıntı dayım
Melegimbenim irmc benm gaz sorunum yoktu ama bağırsakları anında boşaltıyor 25 Mart’ta doğum yaptım ben
Defneyelin irmc Banada kadın Doğum uzmanı arkadaşım o önermişti bana Harika bişey. 20 gün önce oldum bende
Serenty irmc bende bunaldim artık kabzilik yüzünden başka hastalıklar çıkacak diye korkuyorum 😵 Bir dogym yaptım resmen çürüğe ciktim ya.her yerim ağrıyor