Psikolojikdanisman 5 ay 4 günlük kızım.4 buçuk aylıkken 6.400 kilosu 69 cm de boydu,şu pis virüsten dolayı bilemiyorum güncel halini ☺️ Yaklaşık 1 aydır dönüyoruz her iki tarafa da ve bunu keşfettiği için hiç durmadan dönüyor ben düzeltiyorum o dönüyor ben düzeltiyorum tüm gün böyleyiz.Bi haftadır gece de uyku sersemiyle dönmeye başladı ve korkup ağlıyor sonra gülüyor komik hallerdeyiz🥰🥰 Ve kolik olduğu kadar hiç susmayan bi kızım var sürekli çığlık atıp sesleri tanıyor şimdi de,patlayan dişlerimiz var ve diş kaşıyıcı oyuncaklarımızı çok seviyoruz ama sürekli onlarla kavga halinde 😁 Asla sabit durmak istemeyen bi bebek yaz gezicez ya kucakta olucaz ya da hoplamalı zıplamalı şeyler yapıcaz başka şansımız yok ✋🏻Uzun süredir biz bişeyler yerken ağlıyor bağırıyor ve hamle yapıyor bize doğru ancak 2 doktorumuz var birisi tadımlara başla derken diğeri 6ncı ayın dolmasınk bekle dediği için kararsız kaldım ve nitekim başlayamadım açıkcası.Uykuya gelince de gündüz uykumuz hiiiçç yok sabaha karşı 5 te uyanıyoruz ve taaa akşam 8 gibi uyku sonra 11 de kalkış ve gece 2 kere emzirme falan derken 5 ten sonra hep ayaktayım.🧐