Kereminannesiii Nubu364677 bende evime yakın bir şey olsa bile alırım sokağın ucu dedim ondan tercih ettim pişman oldum 😊
2prensesannesii flklc avrupa meraklilari devlet hainleri şimdi utansin. Eminim ilk siparis edenler hepsi devleti elestirenler olacaklar😂😂
DemirAilesi Ptt çalışanının ailesi yok mu onların da çocukları yok mu acil kargo olur anlarız da normal kargo gelmedi diye laf yapıyorsunuz tamamen bencillik bence bu onları çelik zırhlı falan mı zannediyorsunuz dünyayı hatta insanlığı tehdit altına almış bu salgın varken hala normal kargodan bahsediliyor keyfi kargolardan
Nubu364677 DemirAilesi eşimde bende risk grubundayız farkındaysanız kozmetik veya saçma bir şey sipariş verilmedi BEBEK BEZİ anne olduğunuz için sanıyorum ne kadar gerekli oldoğunu da biliyorsunuzdur.( Kargodan ben bahsettiğim içinde üzerime alındım)
Deletedmom276 20 yaş altı 65 yaş üstü sokağa çıkmayacak hedef kitle biz miyiz diye düşünürken PTT nin maske dağıtması 👻 ya maskeler virüslü ise 😷😷🎭🎭👻 şaka şaka (linçlemeden sonunu da okuyunuz) evde kala kala coronayak olduk iyi mi 😂🤣🥳 devlet maskesiz sokağa çıkmayı yasakladığından yapılan hizmet mecburidir. Maskeye ücret veremeyecek bir çok insan var. Çok iyi oldu. maskelerinizi de evde yapmak isterseniz şuraya linki bırakayım 🥳🙏🏻✌🏻🤟🏻👍🏻
Zozdemir Deletedmom276 kumaş maskelerin virüse karşı bir koruyuculugu yok diye okudum maalesef n95 o da yoksa cerrahi maske olmalı. 🌼
CINAR_M Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Butona basmıstim onaylandı mi bilmiyorum tekrar girdiğimde bu yazı vardı
mrsoztomurcuk Yakın zamanda başvurular e-devlet üzerinden olacakmış. Bu kadar yoğunluğu sitenin kaldıramamış olması çok normal.
Kereminannesiii DemirAilesi o zaman siparişte almasınlar dışarı çıkamadığımız için ihtiyaçlarımızı bu şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Hayat devam ediyor virüsle savaşırken günlük hayatımıza da bir yerden devam etmek zorundayız 🙏🏻
Ebruk42 DemirAilesi e disari cikamiyorken bebek bezi temizleme pamugu falan aliyoruz yani bu da normal kargo 🙂
Ebruk42 Kereminannesiii Aynen daha yeni bebisimize bir seyler aldik hem herkese disari cikma yasagi gelsin istiyorlar hemde 🤭