Caglagok bak 2 yaşına girecek oğlum ve pramature kızımla yalnız buyuyoruz .öyle anlar geliyor ki nevrim dönüyor artık biri sağdan biri soldan aglayimca alt bakımları aynı ana denk gelince kızım gaz kaka skntsi var onu rahatlatmaya çalışırken oğlumun kıskançlıktan ağlaması oynarken hızlanması artı onh besikden uzak tutucam çabaları vs derken snr ev eş yemek bulaşık çamaşır derken artı buna bir yığın daha şeyler eklenince sanki dünya yıkılacak sanıyorsun ama pes etme azimle alisirsan aslında sen bir nnesin ve zorlansa da herşeye yetisiyorsun. Şunu yazarken sabahın 7 sinde kalkıyorum ve hala kahvaltı yapmadım. Bir oğlum bibkizim derken tek öğün akşam oda kızım uyuyor olursa ama nasılsa hala kilolarını veremedim orasida ayrı mevzu:)))özetle dışarıdan bakılınca zor gorunen yada özenin hicbirsey aslında öyle değil. Ben oğlumda toparladigimda parka giderdik market gezerdik yeri geldi pazara bile gittim maacim hem işimi halletmek hem kilo vermeye uğraşmak ama en önemlisi oğluma dış dünyayı tanıtmak yaşıtlarıyla oynatmak falandi ama şimdi git dört duvar oğlum.ben kızım TV hayatın kısır döngüsü binada alışırım ben alisabikdimse sen tek bebekle haydi haydi yaparsın ben her anneye bu yönde inanıyorum .