Sahreyldrm ZeynoAliTugra bu Xiaomi markası değil mi bende çok duydum şimdi oppo Xiaomi ve iPhone arasındayım
ZeynoAliTugra Sahreyldrm ben suanlik bütçeme göre en iyi telefonlardan birtanesini aldim canım suanlik sknti yok memnununm
Feslegen Zuleyha__19 xiomi redmi note 8 pro, yeni aldım, fiyat performans açısından çok çok iyi, diğer markaların ayni performans ürünleri neredeyse iki katı fiyatında.
Duce28 Ebruli101 hadi ya çok iyiii . Bende alacağım şimdi kararım daha da sabitleşti 🌸 tesekkur ederim iyice aklima soktunuz 😂😍
ZeynoAliTugra Duce28 şimdiden hayırlı olsun ben beyaz olanının aldım eşimde Allah’tan kenarları rengli kılıf almista karışmıyor
Merve201119 Zuleyha__19 ben iphone 8 kullanıyorum eşim telefonunu kırdı tarifeye ek samsung a71 aldı bir haftalığına değiştik telefonları ama ben çok sevdim çok memnun kaldık 128 gb hafıza ve sarzi iki gub dayaniyor ki sürekli oğluma youtubedan şarkı açmama ragmen
Sevgilimmm Zuleyha__19 xiaomi kullanıyorum mi8 lite. Asla bir kez dahi sorun yaşamadım. Apple servisinde Çalışıyorum ama o kadar paraya yazık bence.
Sevde123 Huawei P30 Lite kullanıyorum kamerası çözünürlüğü şarjının dayanaması konusunda memnunum ama ben aldığım zaman Red mi note 8 pro olsa muhakkak ondan alırdım 🤗
Mk123 Betulcobanmrblar tlfn hafizasi ve sarj dayanıklılığı nasil, bende almayi düşünüyorum kararsızım, benim icin hafizasi yuksek, cekimi guzel ve sarji dayanikli olsn, a 50 ile bunun arasinda kaldm
Misskokulum Sahreyldrm ben de 7 kullanıyorum çok memnunum hafızası falan super kamerasına diyecek bir sey yok tavsiye ederim
Sahreyldrm Misskokulum aklımda Xiaomi oppo ve iPhone var gereksiz para vermek istemiyorum gerçekten pahalı çünkü aralarında özellik bakımından bı karşılaştırma yapacağım insanın kafası karışıyor bu konuda
Solocann12345 Misskokulum ya bişey sorucam benimde iPhone 7 3.800 foto video var hafıza dolmak üzere napsam siz Fotoğraflar için bişey yapıyomusunuz 😟
Merve201119 Deletedmom99 dört kamera var arkasında bu daha canlı renkler daha doğal en ufak ayrıntısına kadar net belli oluyor resimde