kuzeyinannesi12 Merhaba güzel anneler aranıza yeni katıldım oğlumun Perşembe günü Rota aşısı var benim sormak istediğim aşının yan etkileri var mı acaba 😊
PrensesRavza kuzeyinannesi12 merhaba ilk rota aşısını yaptırdığımız da hafif isal gibi oldu ama uzun sürmedi bide bütün gün uyumuştu benim kızım baygın gibi oldu biraz başka herhangi bi yan etkisi olmadı bizde
Neslihanbew kuzeyinannesi12 ben roto aşısı ile menşngkok aşısını aynı anda yaptırdım ateşi çok sz yükseldi huzursuzluk vardı ama sanırım meningkoktan kaynaklı yakar ağrı yapar demişti doktor ishal vb yaşamadım.
kuzeyinannesi12 PrensesRavza çok teşekkür ederim ateş olur mu diye korkmuştum bende diğer aşılarda bir sorun yaşamadık ama
PrensesRavza kuzeyinannesi12 Her çocukta farklı olur tabi ama bizde olmamıştı sizde olada bilir hemşire yönlendirir sizi ateş düşürücü verin de diyebilir sorarsınız ya bide altını bi haftaya kadar eldivenle temizlemiştim bana öyle demişti temas etmemek gerekiyormuş çıkanlara 🤭
kuzeyinannesi12 Neslihanbew biz sadece rota aşısını yaptırıcaz belki sizin de ikisini bir yaptırmanızdan olmuş olabilir
Koalina kuzeyinannesi12 Hastanedemi yaptırıyorsunuz birde kendiniz mi aldınız bende araştırma içindeyim. Bir de ne kadara aldınız
SarpDevrim_inannesi Koalina normalde sağlık ocağında yaptırmıştım ben ilk dozunu 270 TL ye almıştım 1 hafta önce ikinci dozunu evde kendim yaptım 310 TL ye aldım
kuzeyinannesi12 Koalina sağlık ocağında yaptırıcaz biz de ebemiz çok iyidir sen eczaneden al aşıyı ben vururum dedi o yüzden eczaneden alıcam ama fiyatı bende bilmiyorum Salı günü görüşücem eczacıyla
selaysenur SarpDevrim_inannesi merhaba bende 2. dozunu evde kendim yapmayı düşünüyorum bu sürecte zorda kalmadıkca hastaneye gitmek istemiyorum nasıl yaptınız yardımcı olabilirmisiniz 🙏🏻
kuzeyinannesi12 PrensesRavza yaa bunu bilmiyordum bak bakalım bize öyle bir şey diyecek mi tabiki her çocuk farklı daha önceki aşısında ateş falan olmamıştı huzursuz olmuştu sadece☺️
TheLittlePoncik kuzeyinannesi12 rota aşısı iğne gibi vurulmuyor içirilmesi gerekiyor kusmamasına dkkat edin benim oğlumda ateş yapmamıştı
[silindi] kuzeyinannesi12 ben de ikinci dozu kendim yaptım. Enjeksiyon olan aşılar asla yapılmaz ama bu ağızdan mama gibi. İlk dozu doktorumuz yapmıştı ama şu anda hastaneye götürmek evde yapmaktan daha riskli geldi. 310 liraya aldım 3 gün önce
SarpDevrim_inannesi kuzeyinannesi12 ağızdan verilen bi aşı birde bende sağlık personeliyim olmasam da yapılabilecek birşey zaten 😊
SinemTvl kuzeyinannesi12 3. Ayını dolduranca mı biz ikinci ayı yeni bitirdik sağlık ocağı almadı ararız dedi de zamanı geçmesin
kuzeyinannesi12 [silindi] bende çok tereddütteyim ama gitmek zorundayız önlemimi alıp hemen gidip gelicem inşallah öyleyse 2.dozu bende verebilirim o zaman