Alazzz momofanangel bende siz gibi ilk defa duydum merak edip internetten baktım bildiğiniz beyaz eldivenleri takıp ele gelen kadar kılı tutup çekiyormuşsunuz 😕
[silindi] momofanangel normal ameliyat eldivenleri varya beyaz gibi olan hani medikal eldiven. Onu Ellerine takıp Kılları çeke çeke alıyolar
EfeninAnnesi_ Egeymen ben kullandım da kokusu kötü bide uçaklar kalıyor tamamen almıyor geri ince çıkıyor kökler kalinlasmiyor yani bende öyle olmadı
Songul_hamza momofanangel canım normal sir ağda alıyorum bn makinasida var rahat oluyo eşim çocuğa bkiyo bn hallediyrm
Ejderhahavva Mutluluk valla ben memnunum yarim saat bekliyorum. Isınmasını kuaför arkadaşımın toptancisindan almıştım netten almadim
Ejderhahavva Mutluluk 7 senedir kullaniyrm çok memnunum ağdaya başlamadan yarim saat önce fise takmak lazım onun dışında iyi yani
giz momofanangel ben evde kendim yapiyorum. Yesil kalip sir kullaniyorum. Gebeligimde bile gitmedim kuafore acikcasi. Bi kere alissaniz cok buyuk rahatlik aslinda
momofanangel giz bende hamileleliğimin 3.ayına kadar kendim yapıyordum ama sornası malum koca bir göbüş😂 o yüzden kuaföre gidiyordum ama yapmayalı uzun zaman oldu ve aşırı uğraşıyordum bebişle yapamam diye soğuk ağda bantlarını araştırıyorum😬
Nesli_sah momofanangel veet soğuk ağda bandı kullanıyorum. Özel bölgem 10 dk da bitiyor. Hem çok acı olmuyor hem de hazırlık uzun sürmüyor.
Nesli_sah Ozge_AyazEfee https://www.gratis.com/veet-agda-bandi-12li-hassas-ciltler-icin/urun/16000136?sku=16000136&gclid=CjwKCAjwpqv0BRABEiwA-TySwTtzYNBgSg0lAar6pt9_xUHSMNlYiSH-cjNqDkGFEEMwIKmvPdtB0BoCBXwQAvD_BwE Ben a101den alıyorum. Keserek kullanıyorum benim işimi baya kolaylaştırdı
Senasultan Egeymen kullanırım ama acıyı hafifletmek için mesela çok uzamışsa bacaklarım önce onunla bi yaparım kötü kokuyo hemde baya amaaa diğer turlu ağda ya o şekil dayanamıyorum bi kaç gün sonra ya ağda yada epilasyon aletiyle üzerinden bi gidiyorum iyi oluyo
momofanangel Nesli_sah bende bunları araştırıyordum bu kullandığınız soğuk ağda bandı dimi şuan stokta yok ama marketlerde vardır sanırım bikini bölgesi için uygun mu acaba
Hryatlas Ben zorlandığım yerde allah razı olsun eşim yardıma koşuyor az da utanıyor yabacak bisey de yok napabilirim ki dogrumuyum kizlar