İyi geceler güzel anneler bi sorum olucaktı size daha doğrusu size danışmak ve fikrinizi almak istiyorum beni 14 aylık bi oğlum var ellerinizden öper ama hala konuşmuyo ve bu durum benim canımı sıkmaya başladı gittikçe çünkü herkez üstüme geliyo niye konuşmuyo şimdiye kadar anne baba demesi lazım bi doktora götür vs bu şekilde sözler duymaktan üzülüyorum ve kafama çok takmaya başladım doktora randevu almıştım götürücektim ama malum koronadan dolayı götüremedim ben elimden geldiğince kelimeleri tekrarlanması için yardım etmeye çalışıyorum konuşuyorum ama dış etkenler benim psikolojimi bozmaya başladı kaynanam sürekli bunun babası bunun yaşındayken konuşuyodu bunun konuşmaya niyeti yok falan gibisin sürekli laflar söylüyo tek bana da söylemiyo herkezin içinde söylüyo moralim çok bozuluyo ama bişey diyemiyorum kendi kendime üzülüyorum sadece sizin bebekleriniz ne zaman konuşmaya başladı yada aranızda benim bebeğim gibi geç konuşan bebeklerde var mı bide erkek bebekleri geç konuşur derler ama ne kadar doğru bilmiyorum uzun oldu biraz hakkınızı helal edin ❤️ ❤️ ❤️