BenMathilda Merveyavuzktm Bebegimin cildi cok hassas, bilemiyorum uni baby ile alakasi yoktur belki 👐
Merveyavuzktm Deletedmom245 işte kabak verdim 10 gün hiçbi şey vermeden sıfırdan başlamak adına kabak vermeden önce de böyle vardı sırtında karnında. Şimdi mecburen tekrar bi ara vericem
Merveyavuzktm BenMathilda iki kişi daha yazdı sizin dışınızda o yüzden emin olabilirim artık sanırım ya
Merveyavuzktm Seden ay inşallah öyle olur çünkü bebeğime bi şey yediremiyorum üzülüyorum bi şey yediğimizde falan ağzını öyle bi açıyor ki
BenMathilda Merveyavuzktm Kabariklik yok ise, huzursuz degil ise, muhtemelen gıda degil. Sampuabi degistirirseniz emin olabilirsiniz neyden olduguna
Merveyavuzktm BenMathilda kabartıldık yok ama huzursuzluk haf safhada dişten mütevellit diye düşünüyordum 🤭 ay hepsine sil baştan yapmam gerekiyor. 😂
Begum16 Canım benim vücudum cocukkken cok alerjikti sürekli alerji olurdum bu alerji canım kıyafetindende olabilir elbiselerini yıkadığın deterjandanda olabilir
Merveyavuzktm Begum16 kıyafetlerini doğduğundan beri uni baby deterjan ve yumuşatıcı ile yıkıyorum deterjan kaynaklı değil ama şampuana doğru gidiyor kafam şu an..
NhLpRn O bacaklarında çıkanların aynısı benim oğlumun bacaklarında ve göbeğinde de var . Yumurta verdiğimde oldu doktor allerset şurup önerdi ama hala duruyo bacaklardakiler
NhLpRn BiZde öyleyiz maalesef ama benimki şampuandan değil ssebamed kullanıyorum doğduğundan beri kızarıılıklar son bir aydır var sadece
Seden birkuzuhikayesi dimi, içim rahatladı aslinda. Böyle düşünüyordm ama emin olamayinca tedirgin olmuştum yorumları okuyunca rahatladım. Peki ne kadar da geçti, pazartesi gününden beri var bizde de ama hala geçmedi.
Kbrayaman Merveyavuzktm Bende yeni başladım ek gıdaya iki seferde de farklı farklı döküntüleri oldu doktora resim attım bi süre verme bişey dedi birde şurup söyledi ama almadım 4 gün oldu sönmüştü çünkü bugün biraz daha iyiydi ama kafama çok takılıyor nasıl bir yol izleyecem ne vericem ne yedirecem diye 😩🤦🏻♀️
Merveyavuzktm Kbrayaman bende öyleyim gerçekten 🤦🏽♀️Bi şey yiyemeyeck bu gidişle diye düşünüyorum açıkçası.
Merveyavuzktm Bu gece nasıl bu saat oldu bilmiyorum gerçekten bi saat düzgün uyuduk mu acaba?🤦🏽♀️ Hep ağladı kucağımda olmak istedi yavrum sanırım şampuan etkiledi.. takip edeceğim belli bi süre, gıdada vermeyerek..