Tgbyldz Yaren9219 ben yaptırmadım canım oğlum ateşliydi üşütmüştü zaten aşı da yapabilir dedi hemşire o yüzden erteledim
akillibidikcgty Yaren9219 bizi bütün yapılan aşılarda ateş olmadi bunda da olmaz diye tahmin ediyorum. Sizde de olmadiysa daha önce olmaz zaten
Sarezgi Biz olduk geçen hafta ateş yapmadı kontrol et dediler ama yinede yalnız bacaktan oldu koldan değil
Yaren9219 Tgbyldz erteleme şansımız var mı ben bu süreçte bebeğimi dışarı çıkarmak istemiyorum o yüzden hani erteleme yaptırmama gibi bi durum söz konusu olur mu onu merak ettim
Deletedmom_12 Doraveduru Evet bizede bugün tam 9 aylık oldu bebeğim ama karta direk 1 yaş aşısının gününü yazdı
Tgbyldz Yaren9219 bir daha aşı açarsak haber veiririz dediler yoksa 1 yaş aşısı zaten normalde o zaman yaptırsın demişti canım
Deletedmom_12 Aslimm Allah alla gerçi bu durumdada hic çıkmak istemiyorum ama hemsiremizi arayip sorayım
Aslimm Deletedmom_12 kızamık salgını var diye duydum ben ama ,geçen bi postta okudum herkes götürüyomuş
nilmur0 Yaren9219 benim de geçti 9 buçuk aylık oldu bu perşembe arayacağım hemşire gel derse gideceğim