Deletedmom310 Eylul06 benim bebeğimin de doğduğundan beri kahve yeşil ikisinede.donmedi daha öyle kaldı 55 günlük bakalım.nasil okucak merak ediyorum bende sizin ki kaç günlük
Annesininpogacayanagi Deletedmom310 benmki yeşil eşimin mavi. Bebişin önceden yeşildi şimdi maviye döndü. 6 bucuk aylık daha değişmez diye düşünüyorum.
Deletedmom310 ealimother 1 yasa kadar değişebiliyor canım değişebilir hala.yani benimde maviydi bir yaşında yeşil olmuş
BIRICIKIM Deletedmom310 bizimki 3 ay 12 günlük bazen ışıkta oyle bir yeşil oluyor ki zeytin yeşili gibi.babaaanesinin gözleri yesilmis ama benzer mi bilemedim.
El_mira Ya benimkide mavi bebeyiminkide mavi 17 günlük değişecekmi aca çok merak ediyorum oğlumunkide maviydi kahve rengine dünüştü annemler değişecek diyo bilmiyorum artık keşke de yişmese ya
AFRA0503 Esimin gozleri kahverengi benim yeşil. Bebegimin Dogdugunda siyahti suan tam 1 aylik kahvarengi. Dönermi ki acaba🤔 Her arayan her defasinda gozleri soruyor bana benzedi mi veya dönecekmi diye meraktayiz.
Deletedmom310 AFRA0503 esiminde kahverengi benim yeşil.kizimda yeşil mi kahve mi anlayamadık bı öyle.okuyi bı öyle 55 günlük