Deletedmom145 Deletedmom310 benimki gibi ela olarak çevrildi.benim gozlerim ela.eşim kehribar.bebeyin dogdukda maviydi gozlero sonra yeşile dönştü.6 ay bitince ela oldi.deģisiyo kiyafet giyerken ya havaya gûneşe çikarken
MuhammedAmine Deletedmom310 oğlumun gözleri 1 yaşına kadar yemyeşildi . Şu anda 15 aylık ela renge döndü biz değişmesini beklemiyorduk 🤷🏻♀️
BIRICIKIM Deletedmom310 Benim bebegumin de ela desem degil yeşil desem degil kahverengi desem degil ışığa gore değişebiliyor. Babasının ela ama gun ışığında yeşil oluyor, bakalim nasil olacak daha değişecek mi?
ealimother Deletedmom310 benim mavi eşimin kahverengi ama kayınpederimin maviydi çok umutluyduk mavide ilk doğduğunda mavi gibi gördük çok geçmedi kahverengi oldu ama benim anlamadığım rengin etrafındaki halka lacivert 😂 8 aylık olduk hala döner diye belki düşünüyorum umut işte açık kahverengi elaya kaçar belki
Deletedmom310 Deletedmom145 benimkiler de yeşil eşimin kahve bebeğimin bı kahve oluyo bı yeşil anlayamadım oturmadı hala
Deletedmom310 MuhammedAmine doğduğunda nasıldı yesilmiydi sonradan mı oturdu rengi bizimki bir kahve oluyor bir yeşil
[silindi] Kızım 6 aylık doğduğunda maviydi sonradan yeşil ela arası oldu hala da öyle ben yeşil diyorum kimse inanmıyo kahve diyolar 😒 ama aynada kendi gözlerimle karşılaştırınca kahve değil 👀
Deletedmom310 [silindi] yeşil elasidir canım benim ablaminkide öyle makyaj yaptığında yemyeşil oluyo o renk çok hoş
Aybkee Bakalım bizimki ne olacak benim yeşil eşimin kahve . Sanki kahve olacak gibi ama 😅daha 2 aylığız
Deletedmom310 Aybkee bizde 55 günlüğüm artık belli olması gerekmiyor.mu belli oadi bizimde bulanık sizinde mı öyle :))
Aybkee Deletedmom310 yani ufaktan belli ediyo tabi bizimkinin puslu hala ama sanki kahve olacak koyu bi pus 😅😅 genede belki Ela olur diye umudum var 🤣🤪
Eylul06 Benim yeşil babası siyah dogdugunda lacivert gibiydi siyaha döndü sonra kahverengi şimdide yeşil gibi kahverengi ile yeşil karışımı ama kahverengi agır basıyor açık kahve kalacak gibi yeşil olsaydı keşke 🙏
Deletedmom310 Eylul06 benim bebeğimin de doğduğundan beri kahve yeşil ikisinede.donmedi daha öyle kaldı 55 günlük bakalım.nasil okucak merak ediyorum bende sizin ki kaç günlük
Deletedmom310 ealimother 1 yasa kadar değişebiliyor canım değişebilir hala.yani benimde maviydi bir yaşında yeşil olmuş