Gamze_Defne Emna_1903 Benim kızımın doktoru kesinlikle önermiyor ancak çevremde de birçok kişi kullandı ve kullanıyor.Kızım 5 aylık , bende şurada bekliyim🧐😇
Heisenberg Emna_1903 Faydalı bir şey değil aksine yürümeyi geciktirdiği ve kafa travmalarına neden olduğu gerekçesiyle kanıtlanmış çalışmalar var Amerika’da yapılan. Ben de eşimin zoruyla aldım ama üzerinde 11 ayda toplasanız 2-3 saat kalmamıştır. Çok çok işim olduğunda ve yalnız kaldığımda 2-3 dk bindirdim sadece. Kullanmayı düşünüyorsanız bile üzerinde saatler geçirmemesine dikkat etmelisiniz🙏🏻
2prematureannesi Emna_1903 bız bı kac ay kullandık ama tabi sonradan kendi çıkmaya başlayınca kaldırdık kendi yürümeye başladı zaten hemen sonra ama uzmanlar kullanmayın diyorlar bende ona sebep kaldırdım birazda
Emna_1903 Gamze_Defne bende oğlumu bindirmedim almadım bile yararlı olmadığı için bi zamanlar kararsız kaldım sonra vazgeçtim doktorumuzda önermedi zaten 🥰
Oglusum5357 Emna_1903 faydalı bulmuyorum fakat söyle,bebegi koyup gun icinde saatlerce uzerinde birakmamak kaydi ile bir is yaparken 5 10 dakika kdr oyalanmasi kurtarıcı oglumada değişik geliyor hoşuna gidiyor,farklilik oluyor
Misskokulum Emna_1903 6 aylık sadece gun içinde 5 dakika koyuyorum gerçekten çok kurtarıcı oluyor yürümesinden çok oyalanması icin aldım
Misskokulum Masal51 genelde 7. Aydan itibaren öneriliyor basını ve gövdesini dik tutabildigi zaman kullanılabiliyor
Aysgl1 Emna_1903 ben kullanıyorum günde 1 saati geçirmemeye çalışıyorum zararlı diyorlar ama adım atmayı öğrendi yürüteçle. Gün içinde Çok kullanmadığımız sürece bi sıkıntı olmaz bence( 8 aylık bebeğim )
2prematureannesi Emna_1903 tehlike bakımı bize şu yönde oldu oğlum kendi kendine yurutecten çıkmaya başlamıştı o zamanlar bı sure gözetim altında kullandık ama gözetim altında da aynısını yapmaya başlayınca kaldırdım