Emna_1903 Küçük miniklerinize Tv baktırıyor musunuz Hanımlar baktıkları zaman engel oluyor musunuz yada👶🤔 Ben baktırmamaya özen gösteriyorum. Dikkatini başka bir yone çekiyorum. Yada tv kapatıyorum. Peki siz 👍🤔
[silindi] Emna_1903 Baktırmıyorum :) Zaten sadece haber izlenildiğinde açılır bizim televizyon o zamanlarda kızımın sırtı dönük oluyor, yada elinde oyunck oluyor. Herkesin kendi düşüncesi ama baktırılmaması gerek diye düşünüyorum
Zhdsngz prensannesiii14 kapatirsaniz engel olmuş olursunuz sonra cok zorlanirsiniz İnanin televizyon tablet bagimliligi lanet birsey
prensannesiii14 Emna_1903 bizimki bildiğin kafasını geriye doğru götürüp izliyor tersten de olsa izliyor
Si_se_ta_be Emna_1903 Yani tabi ki zararlı olduğunu dusumuyorum büyüklere bile zararlı ama şuan küçük olduğu için büyüdüğünde anlama yaşına gelince izletmemeyi düşünüyorum.
prensannesiii14 Emna_1903 sorma canım ya engel olamıyorum kasıyor kafasını bazende ben izin veriyorum çünkü kucaktan inmiyor yoruluyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama
Deletedmom56 Emna_1903 benim kızımın çok ilgisini çekmiyor tv bazen reklamlara seviniyor sonra kafayı çeviriyor.
Cosmosmom Emna_1903 ve yine bir tv başlığı 😃 her hafta kura çekip mi soruyorsunuz? Gerçekten buranın tv başlıklarının sonu gelmiyor 😃
Babe Emna_1903 Dogduktan sonra 8 aylik olana kadar sadece o uyurken tv actim bu nedenle alismadi.Suan 15 ayligiz aksama kadar tv acik 1 kere kafasini cevirip bakmaz
Alisa58 Babe benim ki de öyle ama YouTube açtım mı müzik vs oynuyoruz evde oyun oynamıyor sıkılıyor napcammbikmemm çok dikkatli izlemiyor YouTube bağladığım da 20 aylıgız
Ygtek Emna_1903 Ben çok dikkat ettim hiç baktırmamaya çalıştım. Ama son zamanlar da tv oğlumun ilgisini hiç çekmiyor. Kendisi bakmak istemiyor.